FOTO Soluție INEDITĂ de închidere a ușilor autobuzelor din Focșani: o coadă de mătură!

Wednesday, 15 January 2020, 15:38 Sursă: realitateadevrancea.net, Facebook

Autor: Realitatea.NET

Soluție ingeniosă, demnă de secolul al XXI-lea în inima Vrancei! Ușile autobuzelor din Focșani sunt blocate cu o cârpă și o mătură pentru a nu pune în pericol călătorii, scrie realitateadevrancea.net. Situația în care se află transportul public din Focșani a fost semnalată de un consilier local liberal care a postat o fotografie cu ușa unui autobuz legată cu o cârpă și o mătură, pe pagina de Facebook a organizației PNL Focșani.

 

Cu toate milioanele de euro alocate pentru societatea locală de transport public a Municipalității focșănene, autobuzele au rămas în urmă. Parbrize sparte, ITP-uri expirate și, mai nou, uși prinse cu cozi de mătură, după cum se poate vedea într-o fotografie publicată pe pagina de Facebook a consilierului local PNL, Alina Drumea, potrivit realitateadevrancea.net.

„Administrația PSD-istă pune în pericol viața celor care circulă cu autobuzele TPL. După ce în fiecare an s-au alocat milioane de lei pentru înnoirea parcului auto, primarul Misăilă nu a reușit decât să pună mătura-n ușă pentru ca focșănenii să nu cadă, cumva accidental, din autobuz. Fotografia a fost făcută la primele ore ale dimineții de marți. Șoferul, speriat că ușile nu se mai închid, a încercat să le lege cu o cârpă, însă pentru că nu a reușit, a apelat la coada măturii pentru a evita un incident. Îl provoc pe primarul PSD Cristi Misăilă să facă o plimbare cu un astfel de autobuz iar la destinație să spună dacă nu i-au înghețat picioarele de frig și inima de frică. Pe această cale, solicit public explicații de la Primăria Focșani despre cum s-au cheltuit banii focșănenilor cărora trebuia să li se asigure condiții normale de transport în comun!”, a scris consilierul pe Facebook.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ