Focuri de armă trase de polițiști! Un bărbat a fost împușcat

Thursday, 06 June 2019, 21:41, Sursă: REALITATEA.NET

Un agresor împușcat de polițiști joi seară, în comuna Bughea de Sus. Oamenii legii încercau să aplaneze un scandal. Cel rănit era eliberat condiționat după o condamnare de tentativă de omor.

Adaugă părerea ta

Agresor împuşcat de poliţişti, în picior, la Bughea de Sus! S-a întâmplat joi seară! Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ au fost anunţaţi prin dispeceratul 112, că în faţa unui magazin din Bughea de Sus are loc un scandal. Când a ajuns echipajul la faţa locului, doi bărbaţi se băteau. Potrivit Biroului de Presă al IPJ Argeş, oamenii legii au încercat să aplaneze conflictul, moment în care un bărbat de 38 de ani, a început să-i înjure şi să-i ameninţe pe agenţi.

Ca să-l potolească, poliţiştii au folosit un spray lacrimogen care a nu a avut efectul scontat asupra individului, acesta devenind mai reclacitrant. Atunci unul dintre agenţi a scos pistolul şi a tras un foc în aer. Oamenii legii spun că nici atunci agresorul nu s-a liniştit! S-a tras asupra lui fiind rănit la un picior. Deşi era rănit, a fugit în curte. de unde a continuat să le adreseze jigniri oamenilor legii.

Soţia celui rănit a sunat la 112. La sosirea echipajului Serviciului de Ambulanţă Argeş, bărbatul a refuzat să meargă la spital. În cele din urmă a acceptat, fiind transportat la Spitalul Municipal Curtea de Argeş.

Despre acest agresor împuşcat se ştie că a fost reţinut în anul 2014 fiind condamnat pentru tentativă de omor. La data comiterii faptei, bărbatul deşi nu deţinea permis, a urcat la volanul unui autoturism şi a dat cu maşina pentru un localnic cu care se certase. În anul 2014 a fost condamnat pentru tentativă de omor. A fost eliberat condiţionat în februarie 2019.

Realitateadearges.net