Florin Iordache, "la stat e ca la privat?! Imagini de groază din Clinica de Hematologie Craiova

Wednesday, 03 April 2019, 11:46 Sursă: REALITATEA.NET

Condițiile pe care pacienții Clinicii de Hematologie din cadrul Spitalului Filantropia din Craiova sunt nevoiți să le îndure, cât timp au nevoie de tratament, sunt greu de imaginat, o spun cei care au fost sau sunt internați în această secție, scrie Realitatea de Craiova. Este realitatea din spitalele şi unităţile sanitare din România pe care Florin Iordache a negat-o şi a luat-o în derâdere, în dirtect la Realitatea TV, afirmând că "la stat e ca la privat".

Adaugă părerea ta

Nimic nu este în stare de funcționare în acest imobil, grupurile sanitare fiind distruse în totalitate, geamurile sunt sparte, iar pereții interiori sunt distruși de umezeală.

„Spital din România. Luați cu 2-3 lămâi să nu aveți grețuri. Că de 29 de ani de la Revoluție se construiesc doar biserici și catedrale. De spitale, noi romanii nu avem nevoie. În acest spital internată de două săptămâni. Situația nu este doar de acum, la Hematologie ajung foarte des”, a scris pacienta în postarea sa.

Detalii pe Realitatea de Craiova.

Sursa Foto+VIDEO: Facebook Ică Nicoleta.

 

În urmă cu două săptămâni, într-o intervenţie telefonică în direct la Realitatea TV, deputatul PSD Florin Iordache a luat în derâdere relatările despre condiţiile proaste din unităţile sanitare şi spitaliceşti de stat.

Iordache, în scandalul Dragnea: ”La stat e ca la privat. Realitatea e aia pe care o spun eu!”