Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Florin Chilian îi atacă pe Adrian Enache, Mihai Pocorschi, după drama lui Cotabiță: Bieți nemernici

Thursday, 14 May 2015, 11:10 Sursă: REALITATEA.NET

"Decat cu asa prieteni apropiati mai bine fara! Adrian Enache și Mihai Pocorschi... bieti nemernici care nu tin cont de drama sufleteasca a familiei. Dana are dreptate. Daca ar fi avut un concert profitau de ocazie sa-l anunte si pe ala in context dar n-au. La's ca poate le vin cantari acum in urma indiscretiei jegos de grosolane pe care au facut-o", a scris Florin Chilian pe Facebook. 

Ulterior, Chilian a mai postat un mesaj. "N-am stiut niciodata sa negociez corect emotia. Nici nu stiu daca se cuvine sa fac asta. Poate ca si de aici exagerarile intr-un sens sau altul, abisurile din peste totul nicaieri, extremele bucuriei si ale tristetii luate ca un tot in intreg numit emotie. Toate astea pe langa necesara si sanatoasa nebunie din ADN-ul creatiei dar si al meu de si din carne. Gresesc mult, ma pierd inca si mai mult in toate si tuturor. Imi place sa cred si sper, ca atunci cand se intampla muzica mea, macar o parte dintre toate pacatele reale sau inchipuite dar intotdeauna asumate, sa-mi fie iertate si trecute in uitare cu clasica formula: Lasa-l ba in pace, e nebun... E artist saracul, canta relativ ok. Are cateva piese chiar frumoase. N-am putut, nu m-am priceput sa spun altceva... Alaturi de familia Cotabita", a scris artistul.

Adrian Enache a criticat după ce ar fi spus că Gabriel Cotabiță se află în moarte cerebrală. El a negat că ar fi spus așa ceva. 

"Nu am spus asa ceva, niciodată. Am vazut la TV că au zis medicii că activitatea creierului e aproape nula, dar eu ma rog ca medicii sa nu aibă dreptate si Dumnezeu să facă o minune. În goana după senzațional, mi-au interpretat vorbele. Cer scuze familiei lui Cotabiţă. Sunt alături de el şi ma rog pentru el. Doream să fie alături de mine diseară la avanpremiera filmului meu, dar sper da fie măcar la premieră", a spus Adrian Enache pentru Realitatea.net.Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL