Coronavirus - România: 62547 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Fiul celebrului om de afaceri Georgică Cornu, prins la furat în mall

Monday, 06 July 2020, 10:50 Sursă: Realitatea PLUS

Tinerii au reușit să fure haine în valoare de peste 14.000 de lei. Jaful a avut loc la finalul lunii trecute. Pe 30 iunie, mai exact, când tinerii ar fi mers la un centru comercial din Timișoara, de unde ar fi sustras mai multe haine. Nu s-ar fi mulțumit însă cu atât pentru că, mai apoi, ar fi pus ochii pe un alt centru comercial din oraș. Prin urmare, în aceeași zi, tinerii ar fi mers și la al doilea mall, de unde, de asemenea, ar fi luat mai multe haine. 

Se pare că, din informațiile puse cap la cap de oamenii legii, la acest ultim furt ar fi sunat o alarmă iar paznicul alertat ar fi sunat imediat la 112 și i-a chemat pe polițiști.

După mai multe zile în care au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere, oamenii legii au reușit să cine sunt făptașii, i-au reținut pentru 24 de ore, inclusiv pe fiul omului de afaceri Georgică Cornu. Procurorii au constatat însă că tinerii pot fi cercetați în stare de libertate, așa că nu au cerut arestarea preventivă în instanță.

Ulterior, au apărut informații potrivit cărora fiul lui Georgică Cornu ar fi însoțit doar grupul de tineri care au furat haine din mall și că el nu ar fi participat la sustragerea acestora.

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL