Fabio Morda este noul solist al trupei lui Michael Jackson

Thursday, 09 June 2016, 18:05 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET
Pe 25 iunie de împlinesc 7 ani de la dispariţia regelui pop, iar echipa lui se va reuni pentru prima dată în România.

„Ca şi organizator de evenimente am avut solicitări pentru a face Tribut Michael Jackson în România. Mi-am dorit ceva de anvergură, drept urmare am negociat intens pentru a reuni echipa lui Michael Jackson şi iată că am reuşit deşi membrii trupei erau prin diferite ţări. Susţinut de Michael Prince am reuşit să obţin şi licenţe şi practic să-i reunim într-o premieră mondială pentru România.


Echipa lui Michael a ales un solist care să cânte live două ore şi jumătate şi care să fie cât mai apropiat ca şi voce de Michael Jackson. Sunt mulţi impersonatori, dar Fabio Morda este un solist care interpretează piesele lui Michael cu trupa regelui pop, nu e vorba doar de un artist care îi copiază imaginea. Este cel care va cânta de aici înainte cu trupa lui”, a declarat Niki Constantinescu.
 
Legat de acest concert organizatorul Music Event a mai mărturisit că Fabio Morda a fost pregătit de coregraful lui Michael şi de Michael Prince.

„Acest concert live va fi copia ultimului susţinut de Michael Jackson. Va fi exact ca acolo, cu trupa cu care a fost Michael de-a lungul anilor.Şi Queen cântă alături de un solist care este Vocea Americii. Aşa cum cei doi artişti au ales un solist pentru Queen, aşa şi trupa lui Michael Jackson şi-a ales un solist cu care să cânte.
 
Fabio Morda a fost pregătit pentru concertul acesta de coregraful regelui pop şi de Micahel Prince, compozitorul lui Michael Jackson. Vor veni în România cu nouă zile înaintea evenimentului şi vor repeta, căci ei nu au mai cântat împreună de la moartea lui Michael Jackson. Din România, acest concert va pleca în toată Europa. Este un concert adevărat, nu un tribut”, mai spune Niki Constantinescu.

Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN