Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Explozie la un apartament din Slobozia! Toate celelalte apartamente din scara de bloc au fost afectate

Sunday, 08 November 2020, 16:00 Sursă: Realitatea.NET

La fața locului s-au deplasat pompierii cu două autospeciale pentru stingere, două echipaje SMURD, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă și două echipaje ale SAJ Ialomița.

În apartamentul în care s-a produs explozia, ușile și geamurile au fost deteriorate, iar la toate apartamentele din scara de bloc ușile de la intrare au fost afectate. Pompierii au evacuat aproximativ 20 de persoane care locuiau în apartamentele situate în scara de bloc.

Din apartamentul în care s-a produs explozia s-au autoevacuat trei persoane: două adulte și o minoră. Victimele au primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD și SAJ, ulterior o femeie de 72 de ani, care prezenta arsuri la mâini și la față, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Celelalte două victime au suferit atacuri de panică și după acordarea primului ajutor medical au refuzat transportul la spital.

Echipajele medicale au mai acordat primul ajutor unei persoane, rănite la mâna dreaptă, care se afla pe casa scării în momentul producerii exploziei, ulterior fiind transportată de echipajul SMURD la spital.

Cauza producerii exploziei este în curs de stabilire, a trasmis ISU Ialomița.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL