Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

EUROVISION ROMANIA 2016. A ajuns la EUROVISION de două ori, dar se TEME de Trăistariu

Friday, 04 March 2016, 11:32 Sursă: REALITATEA.NET

EUROVISION ROMANIA 2016. Cristian Faur speră să bifeze un nou succes la concursul național EUROVISION, ce se va desfășura în perioada 4-6 martie în orașul Baia Mare. În acest an, cantautorul a apelat la niște tineri artiști, să îi cânte compoziția. Piesa lui Faur se numește ”Let It Shine” și este interpretată de patru tineri sub numele ”Dream Walkers”.

EUROVISION ROMANIA 2016. Deși crede în șansa lor, Faur spune că se teme de concurență.  "Sunt multe bune voci la EUROVISION, îmi este teamă de un Trăistariu, de un Doru Todoruț… Băieții mei sunt tineri, le port de grijă ca un tată. Îi cert să nu răcească, să se îmbrace… Am câștigat cu două piese la EUROVISION, dar o să vedem ce va fi și anul acesta. Cel mai important este că participăm”, a declarat pentru Click! Cristi Faur.

EUROVISION ROMANIA 2016. Cristi Faur a scris piesa ”Let me try” pentru Luminița Anghel și Sistem, artiști care ne-au reprezentat țara în 2005 la Kiev și au obținut pentru prima dată locul 3 și 158 de puncte pentru România, la concursul cântecului european. Cea de a doua melodie scrisă de compozitorul Cristi Faur, care ne-a reprezentat țara a fost ”It's My Life”, în interpretarea lui Cezar Ouatu. Artistul s-a clasat pe locul 13, cu 65 de puncte la concursul care a avut loc în 2013 la Malmö Arena, Suedia.

 

EUROVISION 2016, semifinală. Primele impresii ale concurenţilor înainte de competiţie

EUROVISION 2016. Selecţia Naţională Eurovision România 2016 se va desfăşura la Sala Sporturilor din Baia Mare prin două show-uri, transmise în direct de TVR: semifinala pe 4 martie şi finala pe 6 martie. În semifinală vor intra 12 piese, dintre care şase vor accede în finală: patru vor fi alese de un juriu de specialitate, iar două de către public, prin televot.

În finala Selecţiei Naţionale, publicul este singurul care va alege reprezentantul României pe scena de la Stockhom, dintre cele şase piese rămase în concurs, prin televot.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL