Coronavirus - România: 217216 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Era ziua nunții ei, dar nu a ajuns în fața altarului! Iubitul ei a rămas ȘOCAT când a aflat motivul

Friday, 30 June 2017, 12:05 Sursă: REALITATEA.NET

Tânăra a povestit pentru BBC că era nerăbdătoare să treacă cu bine peste ziua nunții.

”Cu o seară înainte de nuntă am realizat că am la mine câteva dintre hainele soțului meu, inclusiv cravata.(...) Așa că, a doua zi dimineața, o prietenă cu care petrecusem seara împreună s-a oferit să îi ducă cravata. Eu am condus-o până la autobuz (...)”, povestește tânăra.

În timp ce se întorcea acasă, a trecut pe lângă un bărbat care a apucat-o de mână și a băgat-o cu forța într-o mașină, apoi a pornit mașina și a plecat de pe loc. Înăuntru se mai aflau alți doi bărbați, care o țineau țintită, deși încerca să scape.

”Mi-au introdus în gură un căluș. Loveam cu picioarele și țipam. Când am reușit să-mi scot călușul din gură, am țipat: Este ziua nunții mele! Atunci mi-au spus să cooperez, altfel voi muri”, a continuat tânăra.

La scurt timp, bărbații au început să o violeze. Dar nefericirea tinerei nu s-a terminat aici.

”În timpul actului, pentru a mă apăra, i-am mușcat bărbăția unuia dintre atacatori. A țipat de durere. Atunci, altul m-a înjunghiat în stomac. Au deschis ușa mașinii și m-au aruncat din mers”, a scris femeia.

Tânîra a fost găsită de un copil, care și-a chemat bunica. Ulterior, bătrâna a sunat la poliție. Oamenii au crezut că ea e moartă, dar în drum spre morgă a început să tușească. Atunci, mașina în care era transportată a schimbat traseul către spital.

”Am ajuns în stare gravă, vorbind incoerent. Eram jumătate dezbrăcată și acoperită de sânge, iar fața mi-era unfmată de la lovituri”, a subliniat ea, adăugând că cineva, aflat în preajmă, ”a ghicit” că este o viitoare soție și au început să caute la biserici dacă lipsește vreo mireasă.

Din coincidență, prima biserică la care s-a sunat a fost chiar lăcașul de cult la care femeia urma să se căsătorească.

Nenorocirea face că lama cuțitului cu care a fost înjunghiată i-a străpuns uterul, lăsând-o fără bucuria de a a face copii.

Nici până în ziua de azi polițiștii nu au reușit să prindă violatorii, iar femeia s-a decis să renunțe la acuzații. După doar câteva luni, ea a reușit să-și repună viața pe picioare și să se căsătorească cu iubitul ei.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL