Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

eMAG - TOP 7 televizoare cu reduceri enorme

Monday, 01 May 2017, 12:22 Sursă: REALITATEA.NET

eMAG - Lista cu toate modelele de televizoare ce se afla la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG are in oferta sa mai multe televizoare de exceptie ce au reduceri importante. Pentru a va ajuta in alegerea televizorului potrivit, am selectat 7 modele care au discounturile cele mai mari de la eMAG si vi le prezentam detaliat, mai jos:

eMAG - Smart LED LG

Primul televizor pe care vi-l recomandam din aceasta promotie de la eMAG este un televizor cu pret rezonabil, 1.700 de lei discount in acest moment, si o diagonala generoasa de 123cm. Televizorul poate fi amplasat lejer intr-o camera de zi de dimensiuni medii sau intr-un dormitor ceva mai mare. Televizorul are toate functiile smart si rezolutie 4K ULTRA HD. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Star Light

Brandul Star Light este renumit pentru preturile foarte avantajoase pe care le practica pentru produsele sale si este si cazul acestui televizor aflat la reducere la eMAG. Televizorul este de tip LED, are conectivitate HDMI, USB si Ci+, diagonala sa este de 140cm si are rezolutie 4K ULTRA HD. Pretul beneficiaza de un discount de 1.500 de lei si poate fi consultat AICI.

eMAG - LED Smart Samsung

O reducere record are acest televizor produs de unul dintre cele mai bune branduri in materie de electronice si electrocasnice: Samsung. Modelul Smart Samsunt de televizor este de tip LED si are diagonala de 139cm, iar rezolutia este cea mai buna de pe piata: 4K ULTRA HD. Acest televizor beneficiaza de un discount de 41% si pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Philips

Continuam prezentarea ofertelor cu un televizor de la Philips ce costa mult sub 1.000 de lei, desi are o diagonala de 80cm si rezolutie High Definition. Oferta completa pentru acest televizor poate fi consultata AICI.

eMAG - Televizor UTOK

Putin peste 1.000 de lei costa acest televizor de la Utok ce are 121 cm diagonala si reda imagini impecabile la o rezolutie Full HD. Stocul pentru acest televizor este limitat si se epuizeaza rapid. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG - Smart Android Philips

Dupa cum ii spune si numele, acest televizor foloseste sistemul de operare Android si beneficiaza de toate functiile Smart, putand fi conectat la internet. Televizorul are o diagonala generoasa de 123cm si rezolutia sa este de 4k ultra hd. Oferta beneficiaza de un discount de 2.000 de lei si poate fi consultata in detaliu AICI.

eMAG - Smart Sharp

Ultimul televizor pe care vi-l recomandam dintre ofertele eMAG este produs de un brand de traditie in electrocasnice si electronice, este vorba despre Sharp. Televizorul are diagonala de 139cm si reda imagini la rezolutie Full HD. Pretul poate fi gasit AICI.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL