Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

eMAG Stock Busters – Top 8 frigidere care au cele mai mari reduceri chiar acum

Thursday, 13 October 2016, 12:20 Sursă: REALITATEA.NET

Black Friday 2016 eMAG - LIVE UPDATE fiecare miscare a magazinelor online. Au aparut primele oferte 

eMAG Stock Busters – Toate ofertele pentru frigidere la reducere pot fi gasite AICI.

eMAG Stock Busters se apropie de final si ofertele cu reduceri de pana la 75% incep sa se epuizeze. Noi am selectat 8 oferte foarte avantajoase pe care vi le recomandam cu incredere, pe finalul promotiei uriase.

eMAG Stock Busters – Side by side Haier

Prima oferta pe care v-o recomandam este pentru un frigider foarte modern de la Haier. Cele mai moderne frigidere din ziua de astazi sunt modelele Side by Side, precum acesta. Frigiderul are un volum de depozitare foarte generos de 518l, face parte din clasa energetica A+, are functia No Frost si inaltime de 180cm. In plus, frigiderul beneficiaza de discount de 45% si stocurile sunt limitate. Oferta poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Combina frigorifica Sharp

Continuam cu o oferta ce include o reducere de 900 de lei pentru combina frigorifica cu doua usi produsa de Sharp. Acest frigider are volum de 297l, functie No Frost pentru a nu produce gheata, dar si display amplasat pe usa. Combina face parte din clasa energetica A+, are inaltimea de 186cm si pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Combina Color Glass Bosch

Desi este ceva mai costisitor, acest frigider de la Bosch are o multime de functii excelente si beneficiaza de tehnologie de cea mai inalta calitate. In plus, beneficiaza de un discount de 36%. Combina frigorifica Color Glass No Frost Bosch are capacitate de 285l, doua usi, face parte dinclasa energetica A++ si exteriorul ei este din sticla quartz. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Studio Casa

Un frigider foarte ieftin si foarte simplu este acest model de la Studio Casa. Combina frigorifica are volum de 252l in cele doua compartimente disponibile, are congelator si reducere de pret de 35%. Oferta o puteti consulta AICI.

eMAG Stock Busters – Combina frigorifica Indesit

Tot 35% are reducere de pret si combina frigorifica de la Indesit care are la exterior un strat de inox ce se poate curata foarte usor. Frigiderul are volum de depozitare de 368l, inaltimea este de 200cm si face parte din clasa energetica A+. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Arctic

Frigiderele produse la Arctic sunt renumite pentru calitatea lor dar si pentru preturile foarte avantajoase. Este si cazul acestei combine frigorifice Arctic cu doua usi, volum 295l, inaltime 185cm si care face parte din clasa energetica A+. Oferta include un discount de 550lei si poate fi gasita AICI.

eMAG Stock Busters – Combina Liebherr

Brandul Liebherr CUef este unul dintre cele mai de calitate atunci cand vine vorba de frigidere si electrocasnice. Aceasta combina pe care v-o recomandam are 35% reducere in acest moment la eMAG si este mai accesibil de achizitionat. Combina are volum de 358l in doua compartimente, face parte din clasa energetica A++ si e dotata cu iluminare LED. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Hotpoint

Ultima oferta pe care v-o recomandam de la Stock Busters in cadrul acestui articol este pentru combina frigorifica produsa de Hotpoint care are doua usi, functie Full No Frost care permite formarea de gheata, volum de depozitare de 340l si clasa energetica A++. Oferta poate fi consultata AICI.

 

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL