Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

eMAG Stock Busters – Reduceri de pana la 75%. Care sunt cele mai bune oferte de masini de spalat

Thursday, 13 October 2016, 11:41 Sursă: REALITATEA.NET

eMAG Stock Busters – Lista cu toate modelele de masini de spalat rufe aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG Stock Busters se apropie de final iar reduceri cu pana la 75% se epuizeaza rapid. Am ales si noi cele mai interesante oferte de masini de spalat rufe si vi le prezentam in continuare.

eMAG Stock Busters – Masina de spalat rufe Arctic

Incepem prezentarile cu o oferta foarte avantajoasa pentru o masina de spalat rufe produsa chiar in Romania si care e de o calitate desavarsita de la Arctic. Masina de spalat are o capacitate de incarcare de 5kg, 800 rotatii pe minut si face parte din clasa energetica A+. Oferta cu discount de 33% poate fi gasita AICI.

eMAG Stock Busters – Masina de spalat rufe Whirlpool

Continuam cu o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare ceva mai mare, ajunge la 7kg, 1000 RPM si are functia 6th Sense. In plus, masina este foarte economicoasa facand parte din clasa energetica A++. Pretul cu 31% reducere il puteti consulta AICI.

eMAG – Stock Busters – Indesit Innex

Unul dintre discounturile record ale acestei promotii este 36% pentru masina de spalat de la Indesit. Modelul din gama Innex, o gama foarte apreciata de clienti, are o capacitate de incarcare de 7kg, 1000 RPM si face parte din clasa energetica A+. In plus, masina are un display LED pe care afiseaza durata si programul ales. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Masina de spalat Beko

Beko este un brand renumit pentru calitatea produselor sale electronice si electrocasnice si mai ales a masinilor de spalat rufe. Masina pe care v-o recomandam are reducere de 25%, garantie inclusa de 24 de luni, 7 kg volum al cuvei, 1000 RPM si face parte din clasa energetica A+++. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Masina SLIM Samsung

Primul model SLIM pe care vi-l recomandam este tocmai de la Samsung, garantul calitatii in materie de electrocasnice mari. Masina Samsung SLIM are dimensiuni reduse pentru a ocupa cat mai putin spatiu in locuinta dumneavoastra, are 6kg capacitate de incarcare in ciuda dimensiunii mici, 1200 RPM, face parte din clasa energetica A++ si stratul sau exterior este din inox usor de intretinut si curatat. Pretul cu 28% reducere poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Buster – Masina de spalat SLIM INDESIT

Si cei de la Indesit comercializeaza un model de masina de spalat SLIM cu pret la fel de slim. Masina poate spala deodata 5kg de rufe murdare, are 1000 RPM si face parte din clasa energetica A+. Oferta cu 25% reducere o puteti consulta AICI.

eMAG Stock Busters – Masina de spalat rufe Hansa

Masina de spalat rufe de la Hansa este un model simplu care costa foarte putin. Masina are capacitate de incarcare de 6kg, 1000 rotatii pe minut si face parte din clasa energetica A+. Oferta pentru aceasta masina include un discount de 30% si poate fi gasita AICI.

eMAG Stock Busters – SLIM Hotpoint

Brandul Hotpoint este renumit pentru preturile foarte avantajoase pe care le practica pentru electrocasnicele produse, iar in acest moment masina de spalat rufe de la Hotpoint beneficiaza si de un discount de la eMAG in valoare de 29%. Masina este un model SLIM cu capacitate de spalare a 6kg de rufe murdare, are 1200 RPM asigurand o centrifugare foarte puternica si face parte din clasa energetica A++. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Haier

Ultima masina de spalat rufe pe care v-o recomandam este a unui brand ceva mai putin renumit, Haier. Masina de spalat insa este foarte puternica, are capacitate de incarcare a cuvei de 6kg, 1000 RPM si face parte din clasa energetica A++ fiind economicoasa atat din punct de vedere al consumului de energie cat si al celui de apa si detergent. In plus, masina e dotata cu un display LED si are reducere de pret de 25%. Oferta o gasiti AICI.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL