Coronavirus - România: 111550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

eMAG Stock Busters – Aragazuri, hote si cuptoare cu reduceri impresionante

Thursday, 13 October 2016, 12:42 Sursă: REALITATEA.NET

eMAG Stock Busters – Lista cu toate aragazurile, hotele si cuptoarele aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG Stock Busters se apropie de sfarsit, mai sunt doar cateva ore de promotie si reducerile de pana la 75% inca rezista. Stocurile sunt pe terminate asa ca va recomandam si noi cateva dintre cele mai bune oferte ramase inca disponibile.

eMAG – Preturile electrocasnicelor o iau razna la Stock Busters – Reduceri de peste 50% - 10 oferte

eMAG Stock Busters – Aragaz Hansa

Prima oferta este pentru un aragaz produs de Hansa, un brand renumit pentru preturile foarte avantajoase pe care le practica. In acest moment aragazul de la Hansa beneficiaza si de un discount de la eMAG de 25%, e dotat cu 4 arzatoare pe gaz si are latimea de 50cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Aragaz Star Light

eMAG Stock Buster aduce un discount de 23% pentru aragazul Star Light care functioneaza pe gaz si are 4 arzatoare ce sunt dotate si cu aprindere electrica, dar si cu siguranta pentru plita si cuptor. Aragazul are dimensiunea de 50cm si oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Stock Busters – Aragaz Electrolux

Aragazul Electrolux este produs chiar in Romania si are un pret foarte avantajos la eMAG. Aragazul are 4 arzatoare pe gaz dotate cu aprindere electrica si are si functia de grill. Pretul scazut cu 21% poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Hota traditionala Star Light

COntinuam prezentarile cu o hota produsa tot de Star Light. Hota traditionala are o putere de absorbtie de 180cm pe ora, e dotata cu 1 singur motor si are latimea de 60cm. Pretul cu 27% reducere poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Hota Electrolux

O alta hota, de aceasta data produsa de Electrolux, are un pret excelent in cadrul promotiei Stock Busters. Aceasta hota are un singur motor, suprafata sa exterioara este din inox care are avantajul de a fi foarte usor de curatat si intretinut. Latimea hotei e de 60cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Hota incorporabila telescopica Whirlpool

Pentru cei care prefera electrocasnicele incorporabile pentru a salva cat mai mult din spatiul disponibil in bucatarie, hota incorporabila si telescopica de la Whirlpool este ideala. Hota are putere de absorbtie de 336mc pe ora, un motor si dimensiunea de 60cm. Pretul cu 25% reducere poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Cuptor cu microunde LG

Cuptorul cu microunde de la LG are reducere de 22% in acest moment, este un cuptor cu putere de 70W si volum de 20l. Pretul la reducere poate fi consultat AICI.

eMAG Stock Busters – CUptor Daewoo

CUptorul cu microunde de la Daewoo are o reducere de 21%, volumul sau este de 20l si are o putere de 700W. Cuptorul este mecanic si pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Cuptor cu microunde Zanussi

Ultima oferta pe care v-o recomandam este pentru un cuptor cu microunde de la Zanussi care are volum de 20l si putere de 700W. Pretul cu 9% discount poate fi gasit AICI.

 eMAG Stock Busters – Reduceri de 50%, timp de 3 zile. Cele mai bune oferte

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL