eMAG, săptămână în forță după black Friday. Principalele promoții

Wednesday, 20 November 2019, 16:38 Sursă: Realitatea.NET

eMAG încearcă să mențină cât mai sus nivelul vânzărilor și al reducerilor în același timp pentru a atrage clienți foarte mulți și după ce black Friday a trecut.

Adaugă părerea ta

eMAG lista tuturor promoțiilor disponibile în această săptămână poate fi consultată accesând linkul următor.

eMAG a doborât noi recorduri de black Friday 2019 însă nu vrea să se oprească aici motiv pentru care ține promoțiile încă active cu reduceri foarte mari. Urmează câteva săptămâni foarte interesante din punct de vedere al prețurilor pentru clienții eMAG motiv pentru care ținem și noi sub observație cele mai interesante produse pe care le găsești pe rafturile virtuale ale magazinului online.

Pentru a înțelege mai bine cum oscilează prețurile la eMag am făcut o scurtă trecere în revistă a principalelor promoții care se desfășoară pe parcursul săptămânii de după black Friday. E destul de surprinzător cu un prețurile bune sunt menținut aproape la nivelul de la black Friday chiar și în săptămâna de după eveniment.

eMag magazinul lui Moș Crăciun

eMAG pare că a furat startul în promoțiile de Crăciun și imediat după black Friday a dat startul unei promoții ce se numește magazinul lui Moș Crăciun.în această promoție găsiți atât produse obișnuite cum ar fi telefoanele televizoarele electrocasnicele mari dar și produse special dedicate sărbătorilor de Crăciun cum ar fi coșurile cadou sau obiecte care pot fi făcute cadou de Crăciun ori tot ce ai nevoie pentru a amenaja o încăpere în spiritul Crăciunului.

Ofertele de Crăciun pot fi consultate accesand urmatorul link.

eMAG cele mai apreciate produse au reduceri

eMAG a publicat o promoție care a avut mare succes în trecut.este vorba de reducerile impresionante pentru produsele care sunt cele mai apreciate în descrierile clienților pe saitul magazinului online. Sunt cuprinse produse din toate categoriile și vorbim doar despre cele mai bune produse din fiecare parte.notele sunt date direct de către clienți și exact acele produse au reduceri ce ating cote echivalente cu cele de black Friday.

Topul reducerilor în cadrul celor mai apreciate produse de pe eMAG poate fi consultat accesând urmatorul link.

eMAG oferta zilei

o promoție scurtă și la obiect din partea celor de la eMAG este oferta zilei care se referă în această săptămână la electrocasnice mari fabricate chiar de către Bosch.puteți obține 10% reducere în plus pe lângă prețul afișat dacă aplicați codul Bosch 10 înainte de a încheia cumpărăturile pe saitul magazinului.

Oferta completă și vouchere ul de reducere 10% poate fi găsit accesând urmatorul link.