Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

eMAG Saptamana electrocasnicelor - Top 10 cele mai ieftine oferte de electrocasnice ale saptamanii

Thursday, 18 August 2016, 11:40 Sursă: REALITATEA.NET

eMAG - Lista completa cu reducerile promotiei Saptamana electrocasnicelor poate fi consultata AICI.

eMAG are mai multe zile de reduceri ce ajung chiar si pana la 65% pentru mai multe produse in cadrul promotiei Saptamana electrocasnicelor. Din aceasta promotie am selectat si noi 10 oferte excelente care au cele mai mici preturi. Aruncati o privire peste selectia noastra, mai jos:

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Frigider Star Light

Cel mai ieftin frigider de la promotie, dotat cu doua usi, este produs de Star Light si are un volum de 207l. Frigiderul face parte din clasa energetica A+, are inaltime de 142cm si beneficiaza de un discount de 16%. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Combina frigorifica Heinner

Ramanem in zona de frigidere si va prezentam cea mai ieftina combina frigorifica din promotia Saptamana Electrocasnicelor. Combina este un model produs de Heinner, are doua compartimente separate, volumul lor este de 249l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltimea de 180cm. Pretul cu 23% discount poate fi gasit AICI.

eMAG - Aparat de aer conditionat Vivax

Aparatul de aer conditionat Vivax este un model Z Design de tip Inverter cu o putere de 9000 BTU pe ora, face parte din clasa energetica A++ deci este foarte avantajos pentru factura la curent si are functiile de autodiagnoza, autocuratare, autodetectie scurgeri freon, sleep mode si filtre Cold Catalyst dar si antipraf. Pretul are o reducere de 22% si poate fi gasit AICI.

eMAG - Masina de spalat rufe Slim Arctic

Aceasta masina de spalat rufe are capacitate de incarcare de 5kg, are 800RPM si face parte din clasa energetica A+. Masina este cea mai ieftina la promotie si are reducere de 28%. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Masina de spalat cu uscator Indesit Innex

Aceasta masina de spalat rufe este foarte avantajoasa si va salveaza o multime de timp, fiind dotata si cu uscator. Masina este din gama Innex de la Indesit, are 1400 RPM, capacitate de incarcare pentru spalare de 7kg, iar pentru uscare de 5kg. Masina face parte din clasa energetica A si are disponibile 16 programe. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Frigider Side by Side

Cele mai moderne frigidere, ca design, sunt cele de tip Side by side. Am selectat si noi cel mai ieftin frigider de acest tip aflat la promotie in cadrul Saptamanii electrocasnicelor de la eMAG. Frigiderul de tip Side by side de la Beko are un volum de 558l, are functia NeoFrost si face parte din clasa energetica A+. Frigiderul are inaltime de 182cm si beneficiaza de o reducere a pretului cu 19% in acest moment. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG - Aragaz Heinner

Cel mai ieftin aragaz, dar si de foarte mare calitate, pe care il gasiti la promotie este acest Heinner dotat cu 4 arzatoare, dispozitiv de siguranta si dimensiunea de 50x50. Aragazul are 18% reducere si oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG - Hota traditionala Star Light

Hota de la Star Light are pe langa pretul foarte bun, putere de absorbtie de 180mc pe ora, e dotata cu 1 motor si are dimensiune de 60cm. Reducerea de la eMAG este de 27% si oferta poate fi gasita AICI.

eMAG - Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool

Aceasta masina de spalat rufe are o reducere de 350 de lei de la eMAG si este unul dintre cele mai ieftine modele disponibile. Masina este incorporabila in mobilierul de bucatarie, lucru foarte avantajos care va salveaza mult spatiu, are capacitatea de a spala 10 seturi de vase simultan si 6 programe disponibile. Masina de spalat vase de la Whirlpool are dimensiunea de 45cm si face parte din clasa energetica A+. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Espressor Samus Algeria

Ultima oferta pe care v-o recomandam din cadrul promotiei Saptamana electrocasnicelor de la eMAG este pentru Espressorul Samus Algeria care lucreaza sub o presiune de 3.5bar si are o putere de 800 W. Pretul cu 24% poate fi gasit AICI.

 

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL