Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

eMAG resigilate – Cele mai avantajoase oferte ale momentului

Monday, 22 August 2016, 11:58 Sursă: REALITATEA.NET

Lista eMAG cu produsele resigilate la promoție o găsiți AICI.

În continuare am selectat din oferta eMAG resigilate cele mai interesante promoții și ofertele care ni s-au părut cele mai avantajoase. Studiați cu atenție ofertele, defectele produselor și prețurile de mai jos.

eMAG resigilate – Mașina de spălat rufe Slim Hotpoint

Dacă vreți să achiziționați de la eMAG o mașină de spălat rufe foarte avantajoasă, dar care să aibă calități înalte dar și să ocupe spațiu puțin în locuință, mașina de rufe SLIM Hotpoint are 1200RPM, 7kg capacitate de încărcare și face parte din clasa energetică A+++ care e dotată cu display LED. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG resigilate – Tableta Allview Viva i10G

Tableta de la Allview, modelul Viva i10G are un procesor Intel Atomc Quad Core de 1.83 Ghz, display foarte generos de 9.7 inch LCD Retina. Tableta are 2 Gb RAM și spațiu de stocare de 32Gb și poate fi conectat la internet prin WiFi și 3G la internet. Prețul e disponibil AICI.

eMAG resigilate – Laptop Lenovo IdeaPad G50-80

Un alt produs resigilat foarte avantajoas este laptopul Lenovo Idea Pad de la eMAG care are procesor Intel Core i7 de frecvență 2.4 Ghz. Laptopul are 15.6 inch la o rezoluție HD, 4Gb, 1 Tb spațiu de stoare și unitate optică. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG resigilate – Combină frigorifică Whirlpool

Combina frigorifică resigilată de la Whirlpool face parte din clasa energetică A++ și este foarte economicoasă, folosește funcția No Frost, are înălțime de 188 cm și este acoperită de un strat de inox. Prețul cu reducere poate fi găsit AICI.

eMAG resigilate – Televizor LED Smart Android 3D Philips

Un televizor de excepție poate fi achiziționat de la eMAG cu un preț foarte avantajos, fiind resigilat deoarece prezintă zgârieturi fine la nivelul carcasei. Televizorul are o diagonală de 123 cm și folosește cea mai bună rezoluție 4K Ultra HD. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG resigilate – Combină frigorifică Whirlpool 6th Sense Fresh Control

Această combină frigorifică are un discount foarte mare de la eMAG, face parte din clasa energetică A++, este din inox la exterior și folosește funcția dedicată No Frost. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG resigilate – Laptop 2 în 1 Allview

Dacă în mod normal are un preț destul de mare, acum, resigilat, laptopul 2 în 1 Allview Wi10N Pro are  o reducere extrem de avantajoasă. Laptopul are un procesor Intel Atom Quad Core de 1.83 Ghz. Laptopul are dimensiunea de 10.1 inch, folosește 2Gb RAM și memorie de 32Gb. În plus, vine preinstalat cu Window 10. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG resigilate – Combina frigorifică Samsung

COmbina frigorifică de la Samsung pe care v-o recomandăm de la eMAG, fiind un produs resigilat și cu multe promoții și discounturi, face parte din clasa energetică A+ și folosește funcția Full No Frost. Combina are înălțimea de 185cm. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG resigilate – Tableta Toshiba Encore 2

O tabletă foarte avantajoasă este produsă de Toshiba și e dotată cu procesor Intel Atom de frecvență 1.33 Ghz. Tableta are 8 inch, 1 Gb DDR3, spațiu de stcare de 32 Gb și poate fi conectată la internet prin WiFi. Tableta folosește Microsoft Windows 8.1. Prețul poate fi găsit AICI.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL