Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

eMAG – Lichidari de stoc la cel mai mare magazin online

Monday, 22 August 2016, 12:56 Sursă: REALITATEA.NET

eMAG – lista completa cu produsele aflate la lichidare de stoc poate fi consultata AICI.

In continuare am selectat 10 produse care ne-au atras atentia pentru ca sunt la oferta iar preturile sunt reduse foarte mult. eMAG are constant produse la lichidare de stoc ale caror tarife sufera un discount excelent pentru comparator.

Nu doar preturile sunt criteriul dupa care am selectat urmatoarele produse din lista de produse aflate la lichidare de stoc de la eMAG. Calitatea lor este cea mai importanta si tocmai cu asta ne-au atras atentia ofertele foarte bune si un raport calitate pret incredibil de bun.

eMAG – Laptop 2 in 1 HP EliteBook Revolve G3

Acest laptop are dimensiuni reduse si e usor de transportat, dar in acelasi timp are o configuratie foarte puternica si poate fi transformat in tableta, avand touchscreen. Laptopul are procesor Intel Core i5 de 2.3 Ghz Broadwell, display de 11.6 inch, 8GB si 256 GB SSD. In plus, laptopul vine cu sistemul de operare Windows 8.1 preinstalat. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Frigider Side by Side BEKO

Acest tip de frigider necesita o investitie ceva mai mare, calitatea este fara indoiala cea mai buna de pe piata, iar acum la lichidare de stoc de la eMAG aveti parte si de un pret cu 25% redus. Frigiderul are doua usi side by side, 529 volum total si clasa energetica A++. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG – Hota traditionala Star Light

Hota traditionala Star Light are o putere de absorbtie foarte mare de 263mc/h, e dotata cu 2 motoare si are dimensiunea standard de 60cm. In plus, hota are un discount de 19%. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Hotpoint Ariston

Masina de spalat rufe de la Ariston face parte din clasa energetica A+++ si este foarte economicoasa din punct de vedere energetic dar si din punct de vedere al consumului de apa si detergent. Capacitatea de incarcare a acestei masini de spalat rufe murdare este una dintre cele mai mari de pe piata, de 9kg. Masina are 1200 RPM si un discount de 25%. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Aparat foto DSLR Sony

Aparatul foto Sony DSLR are un senzor de imagine de 24.3 MP si este dotat cu WIFI si un obiectiv de 16-50mm. Acest aparat foto DSLR are un discount important de la eMAG si pretul exact poate fi gasit AICI.

eMAG – Laptop Alienware 13

Un laptop exceptional pentru pasionatii e gaming pentru ca are o configuratie extreme de puternica si care are un raport calitate pret foarte avantajos. Laptopul are procesor Intel Core i5 de 2.6 Ghz, Haswell, 13 inch display ce reda imagini Full HD, o memorie de 16 GB si 256GB SSD spatiu de stocare. Placa video este Intel HD Graphics si sistemul de operare este un Windows 8.1 cu licenta preinstalat. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG – Laptop Lenovo ThinkPad E550

Acest laptop Lenovo aflat la lichidare de stoc de la eMAG are un procesor Intel Core i3 cu o frecventa de 1.7 Ghz pe o arhitectura Haswell. Laptopul are 4GB SI un spatiu de stocare foarte generos de 500 GB. Toate detaliile ofertei si pretul pot fi gasite AICI.

eMAG – Congelator Whirlpool

Congelatorul Whirlpool 6th Sense este aflat la lichidare de stoc, are un volum total de 210l, o singura usa, 6 sertare interioare, functia No Frost pentru a nu produce gheata si face parte din clasa energetica A+. Exteriorul este dintr-un strat usor de curatat de inox. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Laptop Dell XPS Duo 12

Laptopul de la Dell este unul exceptional, dotat cu procesor Intel Core i5 de 1.7 Ghz Haswell, display-ul este unul destul de mic de 12.5 inch dar cu o rezolutie foarte buna Full HD, cu touch screen si un spatiu de stocare de 128GB SSD. Toate detaliile si pretul sunt AICI.

eMAG – Aparat foto digital Sony

Aparatul foto digital de la Sony, modelul Cyber Shot DSC WX500 are un senzor de imagine foarte performant de 18.2 MP, high zoom, wifi, nfc si alte functii. Intreaga oferta si pretul redus cu 5% pot fi gasite AICI.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL