Coronavirus - România: 492211 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

eMAG - INCREDIBIL! Cat au ajuns sa coste aceste 10 produse la lichidare de stoc

Sunday, 21 August 2016, 13:00 Sursă: REALITATEA.NET

Lichidări de stoc eMAG – Lista cu produse poate fi consultată AICI.

În continuare aveți 10 oferte care nouă ne-au atras atenția în primul rând pentru prețul bun dar și pentru calitatea produselor. Discounturile pentru produsele aflate la lichidare de la eMAG sunt foarte mari și în unele cazuri trec de 25%.

Lichidări de stoc eMAG – Laptop Gaming Asus ROG

După cum îi spune și numele, acest laptop de la Asus este ideal pentru gaming, dar nu numai. Laptopul are o configurație foarte puternică, e dotat cu procesor Intel Core i7 cu o frecvență de 2.6 Ghz, Haswell, are dimensiuni foarte generoase, display de 17.3 inch care redă imagini la rezoluție Full HD, IPS și are o memorie de 1 TB + 128GB SSD. Oferta completă poate fi găsităAICI.

Lichidare de stoc eMAG – Laptop HP EliteBook Revolve

Laptopul HP EliteBook Revolve 810 G3 este un laptop de tip 2 în 1 care se poate transforma în tabletă, are un procesor Intel Core i5 de 2.3 Ghz, 11.6 inch display, touchscreen și memorie de 256 gb ssd. În plus, laptopul vine cu sistemul de operare Windows 8.1 Pro preinstalat. Ofeta poate fi găsită AICI.

Lichidare de stoc eMAG – Televizor Panasonic

Vă propunem oferta aflată la lichidare de stoc de la eMAG pentru televizorul LED Smart 3D de la Panasonic care are o diagonală foarte generoasă de 139cm și redă imagini la rezoluție de înaltă calitate Full HD. Oferta completă și toate detaliile le găsiți AICI.

Lichidare de stoc eMAG – Ultrabook HP EliteBook Folio

Un alt laptop foarte puternic care se găsește pe oferta de Lichidare de stoc de la eMAG este acest model Ultrabook HP care are un procesor Intel Core i5 5200U cu frecvență de 2.2Ghz și display de 14 inch. Imaginile redate de laptopul sunt la rezoluție Full HD și are memorie de 8 Gb, iar spațiu de stocare 256 GB SSD. Laptopul vine cu sistem de operarea Window preinstalat și e dotat cu placă video dedicată. Prețul foarte avantajos poate fi găsit AICI.

Lichidare de stoc eMAG – Combina frigorifică Arctic

Combina Frigorifică Arctic e dotată cu 2 uși, are un volum total de 287l și face parte din clasa energetică A+. Combina aflată la lichidare de stoc de la eMAG folosește funcția No Frost, are o înălțime de 185.3cm și prețul ei poate fi găsit AICI.

Lichidare de stoc eMAG – Televizor LED Curbat Smart 3D Panasonic

Dacă plănuiți să cumpărați un televizor foarte performant și de dimensiuni mari, acum este momentul ideal pentru că în cadrul promoției de lichidare de stoc de la eMAG televizorul LED Curbat Smart 3D de la Panasonic beneficiază de un discount foarte avantajos. Televizorul are diagonală de 164cm și rezoluția 4K ULTRA HD. Prețul poate fi găsit AICI.

Lichidare de stoc eMAG – Side by side Hotpoint

Frigiderul de tip Side by side de la Hotpoint se află la lichidare de stoc la eMAG și beneficiază de o reducere mare de preț. Frigiderul are un design foarte modern și se potrivește în orice bucătărie. Are un volum total de 515l, clasa energetică A+ și folosește tehnologia Full No Frost pentru a nu produce gheață în interior. Frigiderul are înălțimea de 176cm și la exterior are inox. Prețul poate fi găsit AICI.

Lichidare de stoc eMAG – Televizor Smart Android 3D LED Sony Bravia

O reducere de 5% are și televizorul Smart Android 3D LED Sony Bravia care are diagonală de 187cm și folosește rezoluția Ultra HD. Oferta este disponibilă AICI.

Lichidări de stoc eMAG – Frigider Hotpoint

Frigiderul Hotpoint beneficiază de un discount de 25% de la eMAG și se află în promoția de lichidări de stoc. Frigiderul face parte din clasa energetică A+, are înălțimea de 175 și e dotat cu o singură ușă iar suprafața sa este din inox. Prețul poate fi găsit AICI.

Lichidări de stoc eMAG – Telefon Wink Blaze

Acest telefon are un display IPS, procesor Quad Core, are 5 inch și poate administra două cartele SIM deodată. Camera foto principală are 8 MP și memoria telefonului este de 8GB. Prețul poate fi găsit AICI.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL