Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

eMAG - Cat costa noul Samsung Galaxy S7, dar si ce preturi au la lichidare de stoc S6, S5 si S4

Saturday, 20 August 2016, 14:41 Sursă: REALITATEA.NET

eMAG comercializeaza telefonul de ultima generatie Samsung Galaxy S7. Toate ofertele pentru modelele S7, abia lansate pe piata, pot fi gasite AICI.

eMAG – lista completa cu telefoane mobile Samsung la lichidare de stoc poate fi gasitaAICI.

In continuare noi am selectat cateva dintre cele mai interesante oferte la lichidare de stoc de la eMAG pentru telefoane Samsung. Modelele mai vechi dar puternice cum ar fi S4 si S5 sunt cele mai ravnite, au preturile cele mai avantajoase si se epuizeaza cel mai repede.

eMAG – Lichidare de stoc Samsung Galaxy S6

Reducere de pret de 21% pentru telefonul mobil Samsung Galaxy S6. In asteptarea noului model S7, cei de la eMAG lichideaza o parte din stocul de S6 asa ca aveti ocazia sa cumparati un super telefon cu memorie de 32GB la un pret excelent. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S3 Neo

Un alt telefon foarte interesant este S3 Neo care desi este ceva mai vechi, tehnologia folosita este extrem de actuala, are o memorie generoasa de 16GB pe care puteti stoca o multime de fotografii sau filmari. Telefonul la lichidare de stoc are 13% discount. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Samsung Galaxy Grand Neo Plus

Daca va orientate spre un telefon foarte ieftin este o oferta excelenta la Galaxy Grand Neo Plus care poate administra doua cartele SIM. Pretul sau ajunge sa coste sub 600 de lei. Consultati oferta AICI.

eMAG – Lichidare de stoc Galaxy A5

O memorie de 16 GB si o tehnologie excelenta, cu display SAMOLED de 5 inch, ce mai buna calitate. Rezolutia este HD, are functie de 4G si pretul e redus doar in aceasta perioada cu 10%. Consultati oferta completa AICI.

eMAG – Samsung Galaxy Core 2

Acest telefon mobil poate fi gasit resigilat in oferta eMAG si se afla la lichidare de stoc. Marele avantaj al acestui telefon este ca e dual SIM. Consultati oferta completa si pretul AICI.

eMAG – Lichidare de stoc Galaxy A3

Una dintre cele mai mari reduceri de 21% o are acest model ceva mai vechi de telefon dar care face parte din gama de success a celor de la Samsung, Galaxy. A3 are16 GB memorie si functie de 4G la un display de 5 inch. Consultati pretul AICI.

eMAG – Lichidare de stoc Samsung Galaxy S4

Probabil cea mai buna afacere este achizitionarea unui astfel de telefon nou nout, la un pret foarte scazut ce face parte din promotia eMAG de lichidae de stoc. Telefonul are 4G si o memorie de 16 GB. cONSULTATI pretul AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S5

Acum, in prag de lansare Galaxy S7, pretul modelului S5 a scazut foarte mult, desi tehnologia este una de cel mai inalt nivel al calitatii Samsung. Telefonul are 4g si 16 GB. Pretul poate fi gasitAICI.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL