Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

eMAG are deja lichidari de stoc pentru Samsung Galaxy S7 - Cat costa cele mai tari telefoane mobile

Tuesday, 23 August 2016, 14:40 Sursă: REALITATEA.NET

eMAG - Lista tuturor telefoanelor mobile aflate la lichidare de stoc poate fi consultata AICI.

eMAG a dat drumul promotiei Stock Busters care propune preturi reduse chiar si cu 75% in cadrul lichidarilor de stoc ale celui mai mare retailer online din Romania. Telefoanele mobile au si ele mari reduceri si am fost surprinsi sa gasim oferte de lichidare de stoc chiar si pentru varful de gama de la Samsung: Galaxy S7.

eMAG - Samsung Galaxy S7

Acest telefon practic nu are nevoie de nicio prezentare, este varful de gama de la Samsung si probabil cel mai ravnit telefon mobil al momentului. Surprinzator este faptul ca desi este un model atat de nou, cei de la eMAG au si oferte de lichidare de stoc. Modelul pe care l-am descoperit printre ofertele Stock Busters este pentru telefonul dotat cu memorie de 32GB, cel mai mic pachet. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG - Apple iPhone 5S

Desi este un telefon mobil cu un model ceva mai vechi, calitatea tehnologiei Apple este la acelasi standard ridicat. Apple iPhone 5S are la lichidare de stoc un pret surprinzator de mic, abia depaseste 1.000 de lei si e dotat cu memorie de 16GB. Oferta completa de la eMAG o gasiti AICI.

eMAG - Samsung Galaxy S6

Pentru cei care vor sa cumpere tehnologie de ultima ora dar la preturi cat mai mici, oferta pentru Samsung Galaxy S6 este una exceptionala. Dupa aparitia noului varf de serie S7, pretul telefonului mobil Samsung Galaxy S6 a scazut vertiginos, iar la lichidare de stoc de la eMAG beneficiaza de un discount de 32%. Telefonul e dotat cu memorie de 32GB si functie 4G pentru transfer de date si internet de mare viteza. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG - Apple iPhone 6S

Nici telefoanele noi de la Apple nu au preturi foarte piperate la eMAG, in cadrul promotiei de lichidare de stocuri Stock Busters. Apple iPhone 6S, varianta cu cea mai mica memorie de 16GB si culoare Rose Gold are un discount generos de 12%. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG - Samsung Galaxy S6 Edge

Telefonul Samsung Galaxy S6 Edge a inregistrat vanzari importante si acum se gaseste si la lichidare de stoc la eMAG. Telefonul e dotat cu memorie de 32GB si are functie 4G. Oferta si toate detaliile configuratiei pot fi gasite AICI.

eMAG - Apple iPhone SE

Tot o oferta ieftina pentru tehnologie valoroasa de la Apple este cea pentru telefonul mobil Apple iPhone SE care a fost special conceput pentru a permite achizitionarea de iPhone cu un buget cat mai redus. Telefonul are o reducere de 8% si memoria sa este de 16GB. Oferta poate fi gasita AICI.

 

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL