Eleva din Prahova, dispărută în drumul spre casă, a fost GĂSITĂ. Unde a petrecut noaptea

Wednesday, 23 October 2019, 08:57 Sursă: REALITATEA.NET

A fost alertă în Prahova după ce o adolescentă în vârstă de 17 ani a dispărut în drumul spre casă. Miercuri, fata a fost găsită în Ploiești, într-un centru comercial.

Adaugă părerea ta

Tânăra în vârstă de 17 ani din localitatea Gherghiţa, judeţul Prahova, dată dispărută marţi seara, a fost găsită, miercuri, în Ploieşti. Aceasta ar fi spus că şi-a petrecut noaptea la o prietenă.

Potrivit IPJ Prahova, tânăra a fost găsită miercuri şi nu pare să fi fost victima vreunei agresiuni. Fata urmează să fie audiată pe polițiști, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în timpul în care a fost dată dispărută.

Știrea inițială: Ioana Gabriela Chirilă, o adolescentă din comuna prahoveană Gherghița, elevă la un liceu din Ploiești, a fost dată dispărută de familie, potrivit realitateadeprahova.net.

Ultima conversație purtată cu părinții ar fi fost marți seară, în jurul orelor 17.30, când minora le-a spus că se află în stația de microbuze din zona Bariera Bucov, urmând să ia traseul către casă.

Conform IJP Prahova, se pare ca aceasta ar fi plecat in aceeasi zi, in jurul orelor 10.30, catre liceul din municipiul Ploiesti, unde este eleva.

La momentul dispariției purta o geaca de piele de culoare neagra, un pulover cu dungi de diferite culori, blugi de culoare închisă si adidasi negri.

Semnalmente: 1,70 metri inaltime, greutate cca 55 kg, constitutie atletica, păr saten, lung, drept, ochi caprui.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana disparuta sunt rugate sa apeleze numarul unic de urgenta 112 sau cea mai apropiata unitate de politie.