Elev bătut cu bestialitate în şcoală de trei mămici

Wednesday, 31 January 2018, 08:09 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Scene şocante într-o școală gimnazială din Constanța. Un elev a fost bătut de trei femei, chiar pe holul unității de învățământ. Filmarea cu incidentul a fost postată pe Facebook de mama băiatului.

În imagini se vede cum trei femei lovesc elevul în vârstă de 13 ani, în timp ce mai mulţi copii aleargă şi țipă speriaţi pe holul şcolii. În urma bătăii primite, copilul a fost dus cu salvarea la spital.

A fost externat în cursul serii, iar în această dimineață urmează să meargă cu mama lui la Serviciul de Medicină Legală pentru a i se elibera un certificat constatator. Ulterior, părinții vor depune o plângere penală la parchet.

Poliţia şi Inspectoratul Şcolar Judeţean au demarat cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

Petrică Miu, inspector şcolar general Constanţa a declarat la Realitatea TV, că, în timpul orelor de curs, două mămici au mers la şcoală să depună o sesizare tocmai pentru că la clasa respectivă copiii lor erau agresaţi de acest copil.

"După ce au depus sesizarea nu s-au îndreptat spre ieşire şi s-au îndreptat spre clasa respectivă, etajul al doilea , unde l-au găsit pe copilul respectiv pe hol", a spus inspectorul şcolar. Poliţia a început şi o anchetă penală, în paralel a început şi o anchetă a inspectoratului şcolar.

Tot pe Facebook au apărut şi alte comentarii în care copilul este acuzat că-şi teroriza colegii. „A bătut doi copii de clasa a 5-a, timp de 6 luni non-stop. A abuzat toată şcoala, directoarea nu a luat nicio măsură, atunci a intervenit familia deoarece copiilor le este frică să meargă la cursuri. Unde este dreptatea în această ţară? Băga copii în baie şi îi sechestra, îi lovea cu capul de calorifer. Pe unul l-a sugrumat de faţă cu dirigintele", scrie Hanim Ağa Bei Baba.

Şi E. Memet a postat un comentariu despre caz: „Acest copil ... a bătut groaznic şi a chinuit copiii din şcoală. I-a pus la pământ şi i-a ameniţat să nu spună nimic părinţilor că îi omoară, a încercat să sărute băieţi pe gură. Este repetent de două ori la rând." O altă mămică, Sery, scrie că: "Pe fata mea a bătut-o şi se plânge că o doare mâna. Nu zic că fata e uşă de biserică dar nu mai vrea să meargă la şcoală din cauza ... şi conducerea nu ia nicio măsură."

 

Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL