Electric Castle. Cornel Ilie i-a făcut praf pe politicieni: "Nu ne interesează ce fac dobitocii!"

Thursday, 19 July 2018, 16:30 Sursă: REALITATEA.NET

Electric Castle. Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a profitat de concertul susţinut pe scena festivalului Electric Castle 2018 pentru a transmite un mesaj despre ţara pe care şi-o doreşte, îndemnând publicul să facă eforturi pentru o societate "ca afară". De asemenea, muzicianul i-a catalogat drept "dobitoci" pe politicieni.

Adaugă părerea ta

Electric Castle. Vunk a cântat în faţa a mii de oameni, care nu au ţinut cont de ploaie şi nămol, dansând şi cântând la unison cu artiştii. În debutul celebrei melodii "Vreau o ţară ca afară", solistul Cornel Ilie a făcut un apel civic celor prezenţi la Electric Castle 2018, făcând referire şi la clasa politică. 

Electric Castle. "Suntem într-un loc ca afară, suntem cu oameni ca afară, suntem dintre aceia care cred că în ţara noastră se poate trăi mult mai civilizat, cu mult mai mult respect şi asta ţine doar de noi, de oameni, muritorii ăia care mergem pe stradă şi plătim taxe, şi facem chestii pentru ţara asta, şi nu ne interesează ce fac dobitocii din politică", a declarat cântăreţul pe scenă îndemnându-i pe cei care îi împărtăşesc viziunea să cânte alături de el, scrie adevarul.ro.