Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

DSP Arad a terminat testarea din căminele de vârstnici. La câte cazuri confirmate de coronavirus s-a ajuns

Monday, 27 April 2020, 20:30 Sursă: realitateadearad.net

 

 

Pentru a termina cât mai repede, medicii au lucrat zi și noapte inlcusiv în weekend. În 20 de centre nu există niciun caz, în vreme ce în 5 centre au fost găsite persoane pozitive, atât angajați, cât și beneficiari.

Unele cămine aparțin autorităților publice, iar altele sunt private.

Au fost prelucrate probe de la 608 persoane, dintre care 50 au fost confirmate pozitiv cu COVID-19. Cei mai mulți infectați sunt vârstnicii, în număr de 35, pe lângă cei 15 care fac parte din personalul căminelor.

Cele mai multe cazuri sunt la căminul din orașul Sântana: 7 angajați și 22 de beneficiari. La căminul din orașul Pecica sunt 7 angajați și 10 beneficiari, iar la căminul din comuna Dorobanți sunt 2 beneficiari. La adăpostul de noapte din municipiul Arad a fost confirmat un beneficiar, iar la căminul de vârstnici din municipiu, care aparține primăriei Arad, există o persoană confirmată pozitiv din cadrul personalului.

De la izbucnirea epidemiei de coronavirus în România, până luni, 27 aprilie, la Arad erau confimate oficial 522 de cazuri de COVID-19, dar și 180 de pacienți vindecați și 53 decedați.

Mai multe detalii pe realitateadearad.net.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL