Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

DRAMĂ fără margini! Mărturiile CUMPLITE ale familiilor morților de la secția ATI a Spitalului Piatra Neamț

Monday, 16 November 2020, 08:45 Sursă: Realitatea.net

"M-am gândit doar la ea. Ieri (vineri -n.r) a fost mutată pe ATI", afirma ruda unei paciente.

Un bărbat din Piatra Neamț povestește că și-a văzut mama pentru ultima dată acum două săptămâni. Femeia ajunsese la spital după ce s-a infectat cu virusul Sars-CoV-2 și, ca o ironie a sorții, a fost mutată la Terapie Intensivă chiar înainte cu câteva ore de producerea tragediei.

"M-am gandit doar la ea. Am inteles ca aseara a fost pusa pe Terapie intensiva. Panata (atunci) fusese la contagioase pe oxigen, dar boala avansase...", povesteste fiul femeii.

Șapte bărbați și trei femei au murit în urma incendiului. Toți aveau vârste cuprinse între 67 și 89 de ani.

"A debutat digestiv: 4 zile - febra 39 care nu a cedat. A hotarat sa vina, s-a internat aici. Sotia lui si fiul sunt izolati acasa. La 11 jumatate ne-a anuntat spitalul (de tragedie -n.r.). Acum totul este posiobil... El a plecat asa ca noi si a ajuns asa (mort in urma incendiului - n.r.). Este revoltator ca se intampla asta!", marturiseste cumnata unui pacient mort la ATI.

"Este cumpli. In tara asta este o adevarata mafie. Nu va fi bine niciodata. E vina celor care administreaza spitalul", spun oameniii.

Rudele celor zece pacienți morți în incendiu au venit rând pe rând la morga spitalului. Există însă și aparținători care susțin că vor da în judecată spitalul pentru tragedia produsa. 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL