Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Donald Trump, ținta ironiilor lui Hillary Clinton

Monday, 21 October 2019, 10:27 Sursă: REALITATEA.NET

"Nu fiţi tâmpit, bine? Retrageţi rachetele din Cuba" a scris Hillary Clinton, duminică, pe Twitter.

Fostul adversar la prezidențialele de acum trei ani al lui Trump a postat o falsă scrisoare a fostului preşedintele John Fitzgerald Kennedy către liderul sovietic Nikita Hruşciov în timpul crizei rachetelor din 1962, pentru a parodia scrisoarea trimisă de Trump lui Erdogan.

Preşedintele american i-a trimis omologului său turc la 9 octombrie o scrisoare pe un ton foarte puţin diplomatic în încercarea de a-l convinge să îşi oprească ofensiva împotriva kurzilor în Siria. "Nu faceţi pe durul! Nu fiţi prost" şi "Să lucrăm pentru găsirea unui bun acord" - i-a scris liderul de la Casa Albă preşedintelui turc.Scrisoarea parodică distribuită duminică de Hillary Clinton a fost publicată iniţial de emisiunea prezentatorului vedetă Jimmy Kimmel la postul de televiziune ABC săptămâna trecută. Ea prezenta un mesaj imaginar al lui JFK pentru Hruşciov, scris în acelaşi ton ca al lui Trump.

"Nu fiţi tâmpit, bine? Retrageţi rachetele din Cuba", comentează scrisoarea. "Toată lumea va spune 'Da! Hruşciov! Eşti cel mai tare!' Dar dacă nu o veţi face, toată lumea va spune 'ce tâmpit' şi va numi ţara voastră gunoi 'Pubela Sovietică'", se mai arată în scrisoarea imaginară, citată de Agerpres.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL