Coronavirus - România: 5202 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Donald Trump: Statele Unite ale Americii închid granița cu Canada!

Wednesday, 18 March 2020, 17:05 Sursă: Realitatea.NET

Preşedintele american, Donald Trump, a anunţat miercuri decizia de a închide în mod temporar frontiera SUA-Canada, pentru limitarea răspândirii coronavirusului.

"Vom închide temporar, printr-o decizie luată de comun acord, frontiera nordică, SUA-Canada, pentru traficul nonesenţial", a anunţat Donald Trump prin Twitter.

"Activităţile comerciale nu vor fi afectate. Vom transmite detalii", a precizat Donald Trump.

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat că pandemia de coronavirus ar putea dura până la sfârșitul verii sau chiar mai mult, scrie BBC.

Liderul de la Casa Albă a declarat că țara se confruntă cu „un inamic invizibil”, care este „extrem de contagios”. Trump a mai adăugat că în următoarele 15 zile, americanii ar trebui să evite să se adune în grupuri mai mari de 10 persoane.

Președintele american le-a transmis, luni, reporterilor că această criză cauzată de noul virus ar putea dura "până în iulie, august, ceva de genul", potrivit informațiilor sale furnizate de Grupul Strategic de la Casa Albă.

Trump se confruntă cu critici puternice din cauza lipsei de teste pentru coronavirus şi pentru că a minimalizat epidemia în primele zile ale acesteia. Administraţia a promis să intensifice campania de testare. În SUA s-au înregistrat până luni 4.100 de cazuri de infectare cu coronavirus și 71 de decese.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-18 19:40:04
Nu cred ca ar fi bn

Sa fie pusă toata economia pe butuci.Bolnavii la spital bătrânii acasă iar cei sănătoși la munca în limita distanțării și posibilității de aerisire și a altor masuri de prevenție.

Alte articole din: ACTUAL