Coronavirus - România: 492211 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Donald Trump a comparat-o pe Hillary Clinton cu Angela Merkel pentru politica privind imigranţii

Tuesday, 16 August 2016, 18:06 Sursă: REALITATEA.NET

În cadrul unui discurs susţinut de Donald Trump în statul Ohio, acesta a făcut o comparaţie între Hillary Clinton, candidata Partidului Democrat la preşedinţia SUA, şi Angela Merkel, cancelarul Germaniei. Totodată acesta a făcut paralele cu criza imigranţilor de pe continentul european.

"Pe scurt, Hillary Clinton, vrea să devină Angela Merkel a Statelor Unite şi ştiţi ce dezastru a reprezentat această imigrare masivă pentru Germania şi germani. Infracţiunile au crescut la un nivel la care nimeni nu s-a gândit vreodată. Este o catastrofă", a declarat Donald Trump.

În timpul aceluiaşi discurs, Donald Trump a făcut apel la "o verificare extremă" a imigranţilor care solicită permis de şedere pe teritoriul Statelor Unite. Acesta a promis să blocheze accesul simpatizanţilor grupărilor extremiste sau a celor care nu îmbrăţişează valorile americane.

"Nu putem permite continuarea acestui rău. Nu putem permite acestei ideologii a urii (islamul radical) să se răspândească în interiorul ţării noastre", a declarat Donald Trump în faţa simpatizanţilor din statul Ohio.

Sursa: mediafax.ro

Berlinul denunţă referirile lui Donald Trump la Merkel: "Trompetează lucruri lipsite de fundament"


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL