Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Doliu! A murit la numai 51 de ani

Sunday, 22 December 2019, 22:42 Sursă: realitatea.net

Jandarmeria Brăila transmite mesaje de condoleanțe familiei îndurerate și va fi alături de aceasta în momentele triste. În acest sens, IJJ Brăila a transmis un comunicat de presă:

„Inspectoratul de  Jandarmi Judeţean Brăila anunţă cu profund regret trecerea în nefiinţă, la data de 22.12.2019, a domnului colonel (r) PRODAN LIVIU-IONEL. Colonelul Prodan Liviu-Ionel s-a născut în localitatea Gogosari, judeţul Giurgiu, la 07.05.1968. În cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila, a ocupat de-a lungul timpului, mai multe funcţii,  în anul 2007 a trecut în corpul ofiţerilor în urma absolvirii Academiei de Poliţie «Alexandru Ioan Cuza», având gradul de maior, în perioada 2010-2017 a îndeplinit funcţia de ofiţer specialist în cadrul structurii de resurse umane din cadrul unităţii.

Trupul neînsufleţit  va fi  depus la Biserica «Sfântul Dumitru». Funeraliile, cu onorurile militare,  vor avea loc marţi,  24.12.2019, începând cu ora 10.00  , la cimitirul «Sfântul Constantin».

Întregul colectiv al Jandarmeriei Brăila transmite sincere condoleanţe familiei şi este alături de aceasta în greaua încercare. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”.

Sursa: realitateadebraila.net

 

Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL