Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

DNA efectuează percheziţii la cel care le-ar fi fotografiat pe Udrea şi Bica la Paris, în 2014

Wednesday, 28 October 2015, 11:07 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit surselor judiciare, Stelian, care deține o firmă de securitate, s-ar fi aflat în același avion cu care fosta șefă a DIICOT Alina Bica a mers la Paris, unde a fost surprinsă împreună cu fostul ministrul al Dezvoltării Elena Udrea.

Stelian este așteptat miercuri la DNA Ploiești, unde a fost citat în calitate de suspect în dosarul Apa Nova. Potrivit unor surse judiciare, procurorii au schimbat calitatea pe care omul de afaceri o are în dosar, el fiind inițial audiat ca martor. Teodor Stelian este administrator al unei firme de securitate numită SC SIS Strategy SRL.

Potrivit unor documente ale DNA, la nivelul Apa Nova a fost instituit un serviciu de securitate format din foști lucrători ai serviciilor de informații care efectuau filaje și interceptări cu scopul de a împiedica divulgarea de către angajați a datelor care să conducă la depistarea activităților ilegale derulate de persoanele care controlau respectiva societate. În același scop a fost încheiat la nivelul Apa Nova un contract cu SC SIS Strategy SRL, administrată de Teodor Stelian.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL