Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

DNA atrage ATENȚIA: Nu avem cont pe Facebook!

Thursday, 16 October 2014, 21:43 Sursă: REALITATEA.NET

Oficiali din cadrul DNA au precizat, pentru Mediafax, că, până în acest moment, nu au încercat să identifice persoana care a înregistrat acest cont fals, întrucât informaţiile prezentate pe aşa-zisa pagină de Facebook a Direcţiei Naţionale Anticorupţie nu sunt denigratoare. De altfel, spun sursele citate, pe acest cont apar comunicatele parchetului, însă problema principală este aceea că unele persoane ar putea trimite sesizări, pe această pagină de socializare, şi ar putea să se plângă de faptul că ele nu sunt luate în seamă.

"Direcţia Naţională Anticorupţie a fost înştiinţată asupra existenţei, în reţeaua de socializare Facebook, a unei pagini care conţine elemente vizuale de identificare ce reproduc pagina web a instituţiei. Utilizatorilor reţelei de socializare Facebook le atragem atenţia că Direcţia Naţională Anticorupţie nu deţine nici un fel pagină sau cont de utilizator pe Facebook", au declarat reprezentanţii instituţiei.

De asemenea, potrivit acelorași surse, existenţa unei pagini cu însemnele şi denumirea instituţiei reprezintă un fals, fiind un demers de natură frauduloasă care poate să inducă în eroare opinia publică.

"Precizăm ca DNA, în calitate de deţinător al mărcii înregistrate la OSIM, are drept exclusiv de utilizare a însemnelor susceptibile de reprezentare grafică din conţinutul mărcii. DNA anunţă că singura locaţie a instituţiei existentă în spaţiul virtual este pagina de internet www.pna.ro", se mai precizează în același comunicat.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL