Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dirijorul Nicolae Botgros NU mai e la Terapie Intensivă: „Am urlat ca un câine săptămânile astea. Nu mi-am văzut familia, copiii, de o lună…”

Thursday, 12 November 2020, 11:41 Sursă: Realitatea.NET

„Am urlat ca un câine săptămânile astea! Știi cum e să urli ca un câine? În singurătate și izolare totală? Nu mi-am văzut familia, copiii, de o lună… mi-era tare dor de oameni. De oameni îmbrăcați altfel decât medicii. Dar am înțeles că Dumnezeu mă iubește! Aveți grijă de voi”, a declarat Nicolae Botgros.

Nicolae Botgros a fost diagnosticat cu COVID-19 pe 18 octombrie, fiind internat la Spitalul de Urgenţă din Chişinău, conform fiului său, Corneliu Botgros. La câteva zile, starea sa de sănătate s-a agravat și, pe 27 octombrie, a fost internat de urgență în secția de reanimare și terapie intensivă de la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală.

Nicolae Botgros are 67 de ani şi s-a născut în satul Badicu-Vechi, raionul Cahul. Orchestra Naţională de muzică populară „Lăutarii” a fost fondată în anul 1970, în cadrul Filamornicii de Stat de către interpretul Nicolae Sulac. Datorită abilităţilor sale de violonist, Nicolae Botgros a fost numit opt ani mai târziu conducător al Orchestrei Populare „Lăutarii”. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL