Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Directorul din România care are în subordine 25 DE SECRETARE

Friday, 29 August 2014, 10:07 Sursă: REALITATEA.NET

Costel Dumbravă, de la Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, ar fi invidiat de mulţi dintre omologii săi din ţară. Bărbatul are în subordine douăzeci şi cinci de secretari, care lucrează prin rotaţie, pentru a duce la îndeplinire sarcinile de secretariat, scrie ziaruldevrancea.ro.

De fapt, toţi angajaţii preiau, cu randul, postul de secretară, pe langă atribuţiile lor zilnice, prevăzute în fişa postului. Aşa se face că, dintre toţi cei douăzeci şi nouă de angajaţi ai instituţiei, douăzeci şi cinci ajung să presteze la biroul de la secretariat.

Excepţie fac doar angajaţii din funcţiile de conducere şi şoferul instituţiei. "Cand apare un surplus de activitate, se fac schimburi între funcţionari, pentru a putea face faţă", a declarat directorul A.J.P.I.S. Vrancea. 

La randul lor, angajaţii nu sunt deloc încantaţi, mai ales că efortul lor suplimentar nu este remunerat suplimentar, pe langă salariu.

Situaţia durează de aproape doi ani, cand instituţia a rămas fără secretară, persoana angajată anterior în această funcţie plecand la Bucureşti cu tot cu post.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL