Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Din spatele gratiilor, Dragnea lansează un atac devastator la Dăncilă

Sunday, 20 October 2019, 12:58 Sursă: REALITATEA.NET

Liviu Dragnea vrea sesizarea Curții de Justiție a Uniunii Europene în dosarul de la Curtea de Apel București în care contestă noua conducere PSD, stabilită la Congres. Fostul lider PSD o acuză pe Viorica Dăncilă de fraudă, fiindcă ar fi declarat un salariu fals pentru asistenta locală din perioada în care a fost europarlamentar, potrivit unui document prezentat de comisarul.ro, preluat de Realitatea TV.

Asistenta în cauză era Adriana Botorogeanu, membra PSD cercetată în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Asistență Socială și Protecție a Copilului Teleorman şi condamnată după ce a recunoscut faptele. În același dosar, Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și jumătate.

Citește și: Viorica Dăncilă i-a dat o replică SFIDĂTOARE lui Dragnea!

Acum, fostul lider PSD vrea ca instanţa naţională să sesizeze Curtea de Justiție a Uniunii Europene.

În baza acestei acuzații, avocații Liviu Dragnea CER sesizarea Curții de Justiție a Uniunii Europene în dosarul de la Curtea de Apel București în care contestă noua conducere PSD, stabilită la Congres. Fostul lider PSD a depus la instanță mai multe cereri, între care și cea privind CJUE, următorul termen fiind în 31 octombrie. Pe 9 august, prima cerere depusă de fostul lider social-democrat a fost respinsă, instanța confirmând noua conducere a PSD , în frunte cu Viorica Dăncilă.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL