Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dieta cu seminţe de in este pur şi simplu miraculoasă. Ce trebuie să faci pentru a slabi rapid?

Tuesday, 30 January 2018, 17:25 Sursă: REALITATEA.NET

Pentru a beneficia la maximum de acest efect pozitiv al semințelor de in,este indicat să le folosești sub forma unei băuturi.

Cum se prepară băutura pe bază de semințe de in

Toarnă un litru de apă fiartă peste 3 linguri de semințe de in. Lasă compoziția să stea peste noapte,de preferat într-un termos.

Dimineața,strecoară compoziția,iar lichidul obținut consumă-l pe durata zilei,de 3-4 ori câte 150 ml. Prepară-ți băutura în fiecare seară pentru a permite semințelor de in să-și păstreze proprietățile benefice.

Dieta cu semințe de in se urmează 10 zile,după care se face o pauză de 10 zile și tot așa până când obții rezultatele dorite. Este important ca pe durata zilelor în care consumi băutura pe baza de semințe de in să bei și multă apă pentru a-ți hidrata organismul.

Pe lângă faptul că stimulează arderea grăsimilor,semințele de in reduc apetitul alimentar și estompează în mod vizibil celulita. Poți înlocui masa de seară cu acest ceai pe bază de semințe de in,iar pentru un gust mai bun îi poți adăuga și puțină miere organică.

Această băutură este recomandată și în caz de gastrită, ulcer, constipație cronică, hemoroizi, cistită și pielonefrită (o infecție a tractului urinar superior).

Efecte adverse ale băuturii pe bază de semințe de in

În ciuda tuturor beneficiilor pe care ți le oferă semințele de in, acestea au și contraindicații. În cazul în care ai probleme cu ficatul sau ai calculi renali,nu este indicat să apelezi la această dietă.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL