Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dieta cu cafea verde te scapă de 8 kilograme! Află cum poţi pierde rapid în greutate!

Monday, 11 January 2016, 09:45 Sursă: REALITATEA.NET

Astfel că 400 mg de extract de boabe de cafea verde luate înainte cu 30 de minute de micul dejun, prânz sau cină timp de două săptămâni ajută la pierderea a două kilograme în două săptămâni.

În cadrul unui studiu comandat de Applied Food Sciences Inc, oamenii de ştiinţă au urmărit, timp de 12 de săptămâni, 16 adulţi supraponderali cărora li s-au administrat doze mici de extract de boabe de cafea verde (350 mg, de două ori pe zi). Subiecţii au fost, de asemenea, încurajaţi să fie activi fizic, dar au fost recomandate şi modificări dietetice.

Rezultatele au fost unele uimitoare, deoarece subiecţii au reuşit să piardă în 12 săptămâni 8 kilograme. Participanţii nu au prezentat reacţii adverse.

Extractul de boabe de cafea verde conţine cofeină, un stimulent care ajută la pierderea în greutate. Acesta are, de asemenea, un nivel ridicat de acid clorogenic, un antioxidant care ajută la reducerea absorbţiei de grăsimi şi glucoză în intestin şi la scăderea nivelului de insulină pentru a îmbunătăţi funcţia metabolică.

Deşi extractul de boabe de cafea verde prezintă siguranţă, ingerarea de acid clorogenic prea mult poate creşte riscul de boli de inima, deoarece ridică nivelurile deaminoacizi şi homocisteina. În general, este recomandat că băutorii de cafea adulţi să se limiteze la aproximativ 3 sau 4 ceşti pe zi.

Pentru a începe dietă cu cafea verde este foarte important să ceri mai întâi sfatul medicului. Cofeină poate cauza insomnie, nervozitate şi nelinişte, probleme ale stomacului, greaţă, stări de vomă, un ritm accelerat al bătăilor inimii şi al respiraţiei etc. Cantităţile mari de cofeină pot cauza, de asemenea, dureri de cap, anxietate, agitaţie şi bătăi iregulate ale inimii.

Sursa: ele.roAlte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL