Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dezvăluiri șocante din ”Casa Groazei”. Avocat: ”Sunt tuneluri, grote, puțuri. Cred că e un cimitir”

Wednesday, 07 August 2019, 10:34 Sursă: REALITATEA.NET

Avocatul Tonel Pop, care reprezintă familia Luizei Melencu, suspectează că în casa lui Gheorghe Dincă din Caracal ar putea fi ascunse alte cadavre și cere procurorilor să continue ancheta și după ce probleme vor arăta în mod clar că Luiza este moartă. 

Pop descrie casa și curtea lui Dincă în termeni sumbri. ”Există tunele, tot feluri de foraje, puțuri înfundate, grote și tot felul de betoane fără rost. Cred că aici poate să fie un fel de cimitir al istoriei lui îndelungate în domeniul crimelor. (...) Nu a mai avut loc și a început să le dea foc și să le îngroape prin altă parte”, a spus avocatul.

Pop a cerut anchetatorilor să îl facă pe Dincă să vorbească. Dacă ne apucăm să săpăm costă foarte mult. Să ne spună unde să săpăm. Miroase numai a cadavru din toate acele grote”, a spus avocatul.

Informații incendiare, care aruncă în aer cazul de la Caracal: "Probele, puse recent acolo"

Avocatul familiei Luzei, acuzații grave la adresa procurorilor: ”Ne ascund informațiile”

Tonel Pop l-a descris pe Dincă ca pe un om foarte abil, informat în privința anchetei și a reacțiilor din presă. 

”El este foarte bine organizat și este alimentat cu sfaturi juridice, interactiv față de situația din terrn și situația mediatică. Am bănuit că cineva l-a învățat. Este ca un joc de șah. El joacă pe o tablă de șah și mută pionii”, a spus Pop.

Marele pericol, potrivit avocatului, este ca procurorii să decidă să oprească ancheta. ”Procurorii ar putea zice: ecuația este închisă: de ce să săpăm noi, de ce să facem șantier aici?”. 

Anchetatorii au reluat astăzi verificările la locuinţa lui Gheorghe Dincă, acolo unde acesta a spus că a ucis două tinere. Astăzi, în cea de-a șasea zi de căutări de noi probe, ar urma să aflăm ce ascundea suspectul în gropile betonate care au fost găsite în curtea lui.

Pop a avertizat însă că acest lucru nu se va întâmpla foarte curând. ”Când se va intra va trebui să fie aduse macarale mobile, picamere mecanizate. Va fi un întreg șantier”, a spus el.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL