Coronavirus - România: 28973 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Avocatul familiei Luzei, acuzații grave la adresa procurorilor: ”Ne ascund informațiile”

Wednesday, 07 August 2019, 10:54 Sursă: REALITATEA.NET

”Este un joc de-a v-ați ascunselea între mine, presă și procurori. Ei încearcă să nu aflăm prea multe, ne ascund informațiile. Nici eu nu primesc informații, pe dumneavoastră vă țin beznă, vă oferă doar ce informații vor ei”, a declarat Tonel Pop, cu referire la ancheta în cazul crimelor de la Caracal.

Pop spune că datele au fost copiate din telefoanele lui Gheorghe Dincă și din aparatul foto, dar că procurorii nu au oferit informații în această privință. 

”Cer ajutorul opiniei publice pentru a pune presiune să scoată cât mai repede datele din acele telefoane. Să vină Parchetul să ne spună, dacă se poate, ce este în acele date de stocare. Problema este că au copiat acele informații, dar nu ne arată ce este acolo. Ei au pus batista pe țambal! Procurorii au toate informațiile și nu vor să le deschidă, să ne spună tuturor ce este acolo. Nu ni se spune ce este în acele telefoane și trebuie să aflăm.

Este vorba despre un aparat de fotografiat extrem de performant. Este clar că numai un pasionat de fotografie investește atâția bani într-un astfel de aparat.”, a spus Tonel Pop.

Dezvăluiri șocante din ”Casa Groazei”. Avocat: ”Sunt tuneluri, grote, puțuri. Cred că e un cimitir”

Tonel Pop l-a descris pe Dincă ca pe un om foarte abil, informat în privința anchetei și a reacțiilor din presă. 

”El este foarte bine organizat și este alimentat cu sfaturi juridice, interactiv față de situația din terrn și situația mediatică. Am bănuit că cineva l-a învățat. Este ca un joc de șah. El joacă pe o tablă de șah și mută pionii”, a spus Pop.

Marele pericol, potrivit avocatului, este ca procurorii să decidă să oprească ancheta. ”Procurorii ar putea zice: ecuația este închisă: de ce să săpăm noi, de ce să facem șantier aici?”. 

Anchetatorii au reluat astăzi verificările la locuinţa lui Gheorghe Dincă, acolo unde acesta a spus că a ucis două tinere. Astăzi, în cea de-a șasea zi de căutări de noi probe, ar urma să aflăm ce ascundea suspectul în gropile betonate care au fost găsite în curtea lui.

Pop a avertizat însă că acest lucru nu se va întâmpla foarte curând. ”Când se va intra va trebui să fie aduse macarale mobile, picamere mecanizate. Va fi un întreg șantier”, a spus el.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL