Coronavirus - România: 229040 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dezvăluiri șocante despre atacatorul din Berlin. Ce au descoperit anchetatorii

Thursday, 22 December 2016, 19:22 Sursă: REALITATEA.NET

Poliția germană este pe urmele lui Anis Amri, un refugiat tunisian de 24 de ani, ale cărui amprente și documente de indentitate au fost găsite în camionul folosit la atentatul de la Berlin, scrie Daily Mail.

Din analiza profilului său de Facebook reiese că Amri este în legătură cu Ansar al-Sharia, un grup de extremiști care a ucis 22 de oameni la muzeul Bardo din Tunis, în martie 2015, apoi 39 de turiști pe o plajă din stațiunea Sousse.

Autoritățile cred că Ansar al-Sharia l-a recrutat și pe Seifeddine Rezgui, studentul care a ucis turiștii de pe plaja Sousse, cu o pușcă Kalașnikov, potrivit antena3.ro. Poliţia din Germania a făcut un anunţ joi, în timpul unei conferinţe de presă, precizând că ADN-ul suspectului tunisian a fost găsit în camionul folosit pentru a comite atacul terorist din Berlin.

Ministrul de Interne german a confirmat faptul că amprentele suspectului tunisian au fost găsite în interiorul camionului folosit pentru a comite atacul terorist. Thomas de Maiziere susţine, conform AP, că acest nou indiciu întăresc dosarul împotriva suspectului tunisian.

Bărbatul din Tunisia, Anis Amri, este încă în libertate, autorităţile explicând că acesta este înarmat şi potenţial agresiv.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL