Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dezvăluiri incredibile despre românul din Timişoara terorizat de „5 arabi agresivi"

Saturday, 09 April 2016, 12:37 Sursă: REALITATEA.NET

Un simbol al multiculturalităţii şi al convieţuirii paşnice între etnii, Timişoara este atrasă în valul antimusulman printr-o informaţie falsă rostogolită pe Facebook.

E vorba de o „ştire" potrivit căreia un timişorean ar fi fost atacat în centrul oraşului de „cinci arabi agresivi". Poliţia a constatat că presupusa victimă nu există în realitate.

Site-ul timişorean www.impactpress.ro a publicat, joi, o ştire de tip „alertă" potrivit căreia „mai mulţi imigranţi furioşi au atacat pietoni în centrul Timişoarei".

„Mai mulţi locuitori din zona centrală a Timişoarei s-au plâns, zilele trecute, că au fost atacaţi de un grup de imigranţi, care erau foarte agresivi şi se legau de oricine trecea pe stradă în acel moment".

Aşa începe articolul ce redă mărturia şi poza unui anume Petre Stănescu, care, în timp ce mergea cu trotineta sa pentru adulţi prin zona zona centrală a Timişoarei, ar fi fost atacat de „cinci arabi agresivi".

La solicitarea „Adevărul", reprezentanţii Poliţiei Timiş au declarat că într-adevăr, pe adresa de email a instituţiei a fost trimisă o sesizare care reclama un presupus incident în centrul Timişoarei, dar verificările poliţiştilor au scos la iveală faptul că CNP-ul persoanei care a trimis sesizarea nu există, iar la adresa indicată în plângere nu locuieşte nicio persoană cu numele reclamantului.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL