Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Detalii CUTREMURĂTOARE despre asasinatul din gară: Cel care l-a înjunghiat pe poliţist avea...

Friday, 21 July 2017, 18:22 Sursă: REALITATEA.NET

Poliţistul a încercat să se apere şi a vrut să ducă mâna spre centură, să scoată spray-ul lacrimogen. N-a mai apucat, însă, pentru că asasinul s-a năpustit asupra lui şi a început să-l înjughie cu sete de zeci de ori, chiar şi când poliţistul era prăbuşit la pământ.

Bărbatul nu s-a oprit şi l-a înjunghiat până în momentul în care mai mulţi călători dintr-un tren aflat în gară au sărit în ajutorul poliţistului şi l-au imobilizat pe criminal. Peste 40 de lovituri de cuţit s-ar fi identificat pe trupul poliţistului, potrivit unor surse din anchetă, citate de Observator.tv.

Potrivit primele informaţii, agresorul avea antecedente penale, în Spania, unde avea două condamnări definitive.

Agresorul a fost violent și în celula de arest. În dimineaţa zilei de vineri, 21 iulie, Ioan Beşa a fost dus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava pentru a fi audiat. Și-a recunoscut fapta, dar a spus că nu regretă nimic.

"Nu suport uniforma, urăsc uniforma de poliție, urăsc polițiștii, am jurat să mă răzbun, să le iau viața, pentru că am fost închis pe nedrept în Spania", avea să declare el în fața investigatorilor, potrivit ziarului Libertatea.

Criminalul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL