Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Descoperire uimitoare. Aceasta e cea mai simplă metodă de a te lăsa de fumat

Wednesday, 09 July 2014, 12:40 Sursă: REALITATEA.NET

Sigur ca exista sute de metode pentru a rezista tigarii, ispita pe care o intalniti in fiecare colt de strada: o vointa de fier, acupunctura, gume de mestecat pe baza de nicotina etc, scrie BZI.ro.

Insa, plantele pot sa va ajute foarte mult sa renuntati la placerea oferita rapid prin aprinderea unei tigari. Ei bine, acestea au capacitatea de a reduce dependenta de nicotina.

Iata o selectie a catorva plante ce va vor elimina dorinta de a mai intinde mana dupa pachetul de tigari, arata Ma Vie de Femme.

Valeriana

Va ajuta sa nu va mai placa tutunul. Ideal ar fi ca la debutul sevrajului, sa va tratati nevroza, angoasele, stresul, tuburarile de dispozitie cauzate de lipsa folosirii tutunului.

Patlagina

Consumul de patlagina provoaca dezgust fata de tutun. Necesara in sevraj, contribuie la eliberarea cailor respiratorii, a plamanilor si va putea trata inflamatiile cronice.

Ginsengul

Prin actiunea sa tonica, planta este sprijin in lupta impotriva epuizarii psihice si exercita o actiune de revigorare a organismului in general.

In caz de sevraj, imbunatateste comportamentul nevrotic al fostilor fumatori si lupta cu dorinta lor de a o lua de la capat.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL