Coronavirus - România: 2245 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Descoperire şocantă a unei tinere. Ce a găsit ÎN CADA DIN APARTAMENT depăşeşte orice imaginaţie

Wednesday, 12 March 2014, 10:17 Sursă: Mediafax

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Bistriţa-Năsăud, Georgeta Căşvan, a declarat, miercuri, că incidentul s-a petrecut marţi seară, în jurul orei 22.00. "La faţa locului a ajuns un echipaj de jandarmi care a constatat că, într-adevăr, fapta reclamată este reală", a spus Căşvan.

Potrivit acestuia, tânăra le-a relatat jandarmilor că a vrut să facă baie, a dat drumul la apă în cadă, a intrat cu picioarele în apă, s-a întins după şampon, moment în care a văzut în apă şarpele exotic de aproape o jumătate de metru lungime. La ţipetele ei, un vecin a venit în locuinţa sa şi a aruncat un prosop peste şarpe, iar apoi a reuşit să prindă reptila şi să o bage într-un vas.

Între timp, fata a sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns poliţiştii locali şi jandarmii. Aceştia au chemat, la rândul lor, pompierii voluntari, care au luat şarpele şi l-au dus la sediul lor.

"Şarpele este unul de acvariu, are între 35 şi 40 de centimetri lungime. A fost preluat de reprezentanţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa", a precizat purtătorul de cuvânt al IJJ Bistriţa-Năsăud.
El a spus că până la acest moment nu se ştie cum a ajuns şarpele în cada de baie, fiind luată în calcul varianta ca acesta să fi scăpat dintr-un acvariu în care era ţinut de vreun locatar al blocului, dar şi să fi fost aruncat cumva pe fereastra băii, apartamentul fiind la parter.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL