Deputat PNL: Criminalii, violatorii şi tâlharii să nu mai beneficieze de recursul compensatoriu

Sunday, 13 January 2019, 21:47 Sursă: REALITATEA.NET

Deputatul PNL Florin Roman a anunţat, duminică seara, că va depune un proiect de lege care prevede că persoanele care comit infracţiuni cu violenţe, crime, tentative de crimă, tâlhărie sau viol să nu mai beneficieze de predeverile Legii privind regimul compensatoriu.

Adaugă părerea ta

”Voi depune la începutul sesiunii parlamentare un proiect de lege pentru ca cei care comit infracţiuni cu violenţe, crime, tentative de crimă, tâlhărie sau viol să nu mai beneficieze de predeverile Legii 167/2017, privind regimul compensatoriu”, a anunţat deputatul PNL Florin Roman, potrivit unui comunicat.

El a reamintit că aproape 11.000 de infractori au fost eliberaţi mai devreme, iar 700 s-au reîntors deja în închisori.

”Circa 200 de romani au căzut victime din nou violentelor acestor recidivişti, care in libertate au comis crime, tentative de crime, violuri sau tâlharii. Legea regimului compensatoriu depusă de fostul ministru tehnocrat Raluca Pruna, a fost preluată de Tudorel Toader iar de la 3 zile pe lună s-a ajuns la 6 zile pe lună, la o lună de pedeapsă. Legea PSDragnea a fost votată în parlament în iunie 2017 de majoritatea PSD-ALDE, cu scopul ca pe lângă hoţi, violatori, criminali şi tâlhari să scape şi corupţii lor! În urma aplicării acestei legi, România a ajuns raiul infractorilor, iar nimeni nu se mai simte în siguranţă”, a adăugat liberalul.