Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Denise Rifai, furioasă după ce Fifor a zis că nu ştie nimic despre legăturile poliţişti-interlopi

Tuesday, 06 August 2019, 21:10 Sursă: REALITATEA.NET

Mihai Fifor a refuzat, marți dimineață, să comenteze informațiile potrivit cărora interlopii din Caracal i-ar fi trimis pe piste false pe polițiștii din Olt, care le-au solicitat sprijinul.

"Vedem deci o declarație șocantă a ministrului interimar al Internelor, Mihai Fifor. Întrebat cum comentează dezvăluirile privind legătura dintre clanurile de interlopi și polițiștii din Olt, Fifor spune că nu știe la ce se referă jurnaliștii. Culmea este că tot Mihai Fifor scria, în urma cu câteva zile, că este în desfășurare o anchetă privind exact legăturile despre care acum spune că nu știe nimic. Deci el, FIFOR, ne spunea in urma cu doar două zile pe Facebook că in ceea ce privește legătura dintre fostul sef al politiei olt, Nicolae Alexe, și reprezentantul unei firme locale de pază, există deja, de săptămâna trecută, o anchetă în curs, iar rezultatele acesteia vor fi comunicate ulterior finalizării. Niciun ministru sau șef de instituție nu poate interfera cu aceste anchete. E amnezic domnul Fifor sau cum s a intamplat de a uitat asa rapid?", a spus Denise Rifai, marţi seară.

Polițiștii care au căutat-o pe Alexandra Măceșanu, declarată acum victima unui omor calificat, au cerut mandate de percheziție plecând de la informații furnizate de un patron de firmă de pază.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL