Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

DECIZIE. Școlile din București rămân închise - Orele se vor desfășura în continuare în online

Saturday, 31 October 2020, 12:09 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Istratie Dan

“Cred că este clar pentru toată lumea că, la indicele acesta epidemiologic și la numărul actual al infecțiilor cu covid, Comitetul pentru Situații de Urgență o să voteze luni prelungirea funcționării școlilor în online“, a declarat Ionel Pușcaș.

”Având în vedere situaţia epidemiologică actuală, IŞMB a propus Instituţiei Prefectului Municipiului Bucureşti convocarea Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă luni, 2 noiembrie. În temeiul Ordinului comun MEC - MS nr. 5.487/1.494/31.08.2020 şi în funcţie de recomandările DSPMB, Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă va hotărî scenariul de funcţionare a unităţilor de învăţământ pentru următoarele 14 zile”, a transmis, vineri, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Potrivit datelor recente ale Grupului de Comunicare Strategică, vineri au fost raportate în capitală 900 de noi cazuri de infectare cu Sars-Cov-2. Rata de incidenţă comunicată pentru Bucureşti este de 3.78.

Tot luni ar putea fi anunțate și noi restricții pentru capitală. Recent, Prefectul Traian Berbeceanu a declarat, într-o intervenție telefonică la Realitatea Plus, că în acest week-end vor fi analizate datele legate de evoluția epidemiologică din ultima perioadă și, cel mai probabil luni, vor fi prezentate noile măsuri de combatere a răspândirii virusului. Mai multe detalii sunt disponibile AICI. 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL