Decizie extremă! Ce ar fi făcut Gabriela Firea, dacă era premier și alocațiile nu creșteau?

Wednesday, 22 January 2020, 23:40 Sursă: agerpres.ro

Autor: Realitatea.NET

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat miercuri că dacă era ministru al Muncii, intra în greva foamei pentru a influenţa majorarea alocaţiilor copiilor.

"Dacă eram ministru al Muncii, mă aşezam la uşa domnului premier Orban şi nu mai plecam de acolo, intram în greva foamei, să se majoreze alocaţiile copiilor. Cum poţi să fii ministrul Muncii şi să nu te intereseze un proiect atât de important, de vital (...), să nu te doară sufletul că pensionarii au avut un nivel de aşteptare pentru pensia minimă, au avut un nivel de aşteptare pentru punctul de pensie şi aşteptau 1 septembrie să se întâmple ce a promis PSD? (...) Ei răspund în şabloane, se vor mări pensiile, cum spune legea, dar legea poate fi modificată prin ordonanţă de urgenţă, deci e o manipulare prin omisiune. (...) Dacă eram ministrul Muncii, rămâneam la uşa premierului şi nu mai plecam de acolo, greva foamei, dacă nu mi se dădea promisiunea că se vor găsi bani (...) pentru majorarea alocaţiilor şi pentru pensionari", a spus Firea, la Antena 3.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-23 06:05:56
Agentul Petrov

Daca si cu parca ... firutza intra in greva foameni si daca nu reusea sa cumpere autobuze otomane si vedea ceva romani ca ieseau din saracie ...

2020-01-23 07:43:03
Balkan

Vai de lume, ce ar fi facut Firea? Demagogie ieftina, de aprozar! A facut praf Bucurestiul, fereasca Dumnezeu sa ajunga vreodata ministru...PSD-istii sunt din ce in c emai penibili, nu realizeaza ca nu ii mai crede nimeni? Asta cu alocatia dublata a fost data asa in ciuda actualului Guvern. Romania cheltuie prea mult pe salarii, pensii si alocatii d etot felul, pensii speciale..aceasta tagma psd, sa cheltuim pentru dezvoltare: autostrazi, aeroporturi, locuri de munca, apoi toate vor creste NATURAL si nu ELECTORAL. MwuiePSD, nu am uitat cine sunteti!!!

2020-01-23 10:05:23
johnneil

Platea toata cheltuiala Catedralei sa se poata ruga preahaiosul pentru copii.

Alte articole din: POLITICĂ