Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

De Ziua Internațională a Drepturilor Copilului, cei mici au votat proiectele bune pentru Sectorul 1

Monday, 20 November 2017, 18:55 Sursă: REALITATEA.NET

Cu acest prilej, la sediul instituției a avut loc Ședința Extraordinară a Consiliului Local al Copiilor, din Sectorul 1. Elevii din clasele a V-a și a VI-a de la trei unități de învățământ din sectorul 1 au "preluat" roluri-cheie din autoritatea publică locală pentru a reflecta cele mai presante provocări cu care se confruntă generația lor. Astfel, îndatoririle prefectului, ale primarului, secretarului și ai celor 27 de consilieri au fost "preluate" de copii, care și-au ales din rândurile lor și un Președinte de Ședință.

Aceștia au prezentat și votat trei proiecte concepute de ei pentru toți copiii din sectorul 1: laptopuri și tablete cu soft-uri educaționale pentru toți învățăceii din această zonă administrativă; construirea de săli multifuncționale sportive; meditații gratuite atât on-line, cât și în școli, pentru elevii claselor a VII-a și a VIII-a și claselor a XI-a și a XII-a.

Propunerile prezentate luni vor fi înaintate în Ședința Ordinară a Consiliului Local Sector 1, care va avea loc în data de 27 noiembrie 2017, de către primarul Dan Tudorache.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL