Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Data 11.11, ora 11:11 se apropie! Unul dintre cele mai importante momente din ultimii 100 de ani

Thursday, 08 November 2018, 16:26 Sursă: REALITATEA.NET

În numerologie, numărul unu indică începuturi, dar când există o înșiruire a acestei cifre, cum ar fi 11 noiembrie (11/11), ea creează o energie puternică pentru respectiva zi, pentru atingerea potențialului nostru și pentru o trezire la realitate.

11 noiembrie este o zi cu o încărcătură puternică, favorabilă pentru a face schimbări în viața noastră, pentru a stabili intenții de viitor sau pentru a aprofunda chestiuni din viața noastră în căutarea adevărului. Ne vom putea lăsa conduși de intuiție, iar cei care se bucură de darul clarviziunii vor putea avea revelații, scrie cespunastrele.ro.

Ultima dată când am experimentat un an de vibrație 11 a fost în 2009, iar apoi, iar înainte de 2009 a fost în 1910 … astfel că peste 99% din populația lumii a experimentat până acum unul sau doi ani de vibrație 11.

În numerologie numărul 11 este un număr "Maestru", adică are o frecvența vibrationala înaltă și este folosit în previziuni, magie dar și științe transcedentale. Un astfel de număr maestru are un potențial desăvârșit pentru învățare și evoluție spirituală și poate aduce schimbări majore în viețile noastre.

Dacă până acum ați simțit o stare de moleșeală, de lentoare sau de stagnare, 11 Noiembrie este ziua care va fi ca o gură de oxigen. Bucurați-va de energia noilor începuturi și deschideți-va sufletele pentru a primi vibrația ei.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL