Dar de nuntă URIAȘ primit de Olguța Vasilescu și Claudiu Manda. Așa arată declarația de avere

Tuesday, 18 June 2019, 20:39, Sursă: REALITATEA.NET

Claudiu Manda și-a trecut în declarația de avere "darul de nuntă" primit cash la nunta de poveste avută cu Olguța Vasilescu în urmă cu trei luni. Sumele încasate la nunta PSD sunt fabuloase: depășesc 1,5 milioane lei!! 

Adaugă părerea ta

Cel puțin 500 de persoane au participat, pe 30 martie 2019, la petrecerea de nuntă a Liei Olguța Vasilescu și a lui Claudiu Manda, eveniment organizat în comuna doljeană Ișalnița, printre invitați numărându-se și liderul PSD, Liviu Dragnea.

Așa-zisul venit al senatorului Claudiu Manda din nunta cu Olguța Vasilescu, conform Declaratiei de avere depusă în iunie:

- 246.000 euro

- 334.000 lei

- 5.200 dolari

- alți 30.000 de euro apar la rubrica "bucuri pentru casă/cadouri"

Dacă convertim sumele din euro și dolari în lei, darul de nuntă depășește 1,5 milioane lei! Suma medie donată de invitații social-democrați trece de 700 de euro.

Spre comparație, întreaga indemnizație primită de la Senatul României anul trecut de Manda înseamnă doar 142.000 lei, sub 10% din darul de nuntă.  

La nunta celor doi apropiați din conducerea PSD, a participat și Liviu Dragnea, căruia i-au trecut ca prin farmec durerile de spate pe care le acuza cu două săptămâni mai devreme. Oaspete de seamă la nunta lui Claudiu Manda cu Lia Olguţa Vasilescu, Liviu Dragnea a invitat-o la dans pe mai tânăra sa iubită, Irina Tănase.

„Cei invitați sunt colegi de partid, biroul politic naţional, din Guvern, parlamentari, colegi din judeţul Dolj, primari, conducerea PSD Dolj, foarte mulţi prieteni şi foarte mulţi apropiaţi. Ciudat, avem emoţii, la vârsta pe care o avem chiar avem emoţii. Cred că 517 persoane au confirmat până în acest moment. Se va servi meniu tradiţional oltenesc, sărmăluţe, friptură, aperitiv, peşte, desert”, a menționat la acel moment Claudiu Manda. 

”Miracolul” Dragnea, din spital pe ringul de dans. ”Mai e vreun fraier care îl crede?”